Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ужасна трагедия! Таткото на Нора почина от сърце дни след като погреба дъщеря си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:51 / 06.01.2021Коментари (0)739
©
"До всички приятели на Нора Дончева! Както знаете, тя почина на 24 декември 2020 г., няколко дни по-късно, на 30 декември, баща й също почина от инфаркт. Майка й остава сама в Лос Анджелис и отчаяно се нуждае от помощ. Моля, ако искате да помогнете, на SMS или Viber на Моника 818 422 0342. Благодаря предварително за вашата помощ". Това шокиращо съобщение от най-близката приятелка на починалата от рак певица и финалистка в първия "Х Фактор" Нора Дончева публикува артистката и режисьорка Мая Бранкова, пише dir.bg.

Споделеният апел е направен от най-близката приятелка на певицата - Моника - българка в Лос Анджелис, където двете живееха. Ето какво още споделя Мая Бранкова за трагедията, сполетяла семейството на Нора Дончева: "Както знаете, Нора напусна този свят на Бъдни вечер а баща й, който също беше в Ел Ей със майка й, за да й помагат, си отиде 4 дни след нея от инфаркт, не можа да преживее тази мъка! Майката на Нора е в абсолютна безизходица и трябва да се прибере в България след няколко седмици след кремацията на най-скъпите си хора. Тя няма дом и никакъв имот. Банката им взе апартамента преди години, когато Нора се разболя и нямаше възможност вече да го изплаща... И така Гинка - майката на Нора, е на улицата и с 300 лв. пенсия.

Търсим начини да помогнем на майка й, който с каквото може, дори и скромно да е, за да може поне първите 2- 3 месеца да има къде да живее и да се храни. А после ще мислим нещо друго... тя търси и работа на 4 часа - половин работен ден, за да може да съществува! Това обръщение е към всички приятели и близки на Норчето и всички други, които биха помогнали да съберем пари за Гинчето, за да не я оставим на улицата. Знам, че има добри и състрадателни хора, които биха подали ръка. Живеем в тежки времена и всеки има нужди и проблеми и на никой не му достигат средствата, особено в това жестоко време на КОВИД и безработица, на страх и съмнения, на стрес и незнание какво ни чака в утрешния ден...

Но... мисля, че трябва да бъдем преди всичко хора! Който има желание да помогне, дори и с малко, може да се свърже с посоченият по-горе номер, американски, на вайбър. Телефонът е на приятелка на Норчето, която се казва Моника и помага безкрайно много на семейството, преди и след като си отидоха и Нора и Антон - бащата на Нора. Бог да ги прости и пресели в Царството Господне! Благодаря ви предварително, приятели!", написа снощи във Фейсбук Мая Бранкова.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Бум на коклюш в България
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: