Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Везните да преценяват правилно запознанствата, Скорпионите общуват с нетипична лекота
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:13 / 07.01.2021Коментари (0)379
©
Дневен хороскоп за четвъртък, 07.01, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


От една страна сте разочаровани от вашите близки и колеги, а от друга ви очакват положителни промени, но не могат да ви споходят, ако не сте внимателни в думите си и обиждате с критика без доказателства. Занимаващите се с частен бизнес да не подготвят договори, с изключение на тези, които се занимават с търговия, въпреки че и за тях днес не е доходоносен ден. Личните ви отношения са нестабилни, защото сте подвластни на вашето обичайно състояние и сте агресивни и импулсивни. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото и финансовото си състояние днес. Нуждаете от почивка, за да не навредите на здравето си, затова, ако имате възможност, е добре да си останете у дома. Заетите в банковата система да не се изкушават на маса и на чашка да дават обещания за кредитиране на своите приятели. Няма да блеснат, но може да си навредят. Непреклонни сте към желанията на близките си и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. 

БЛИЗНАЦИ

Денят не предполага прекомерна работа, но бъдете отговорни и перфектни по отношение на служебните си задачи, ако се налага да се занимавате с тях. Проявете търпение и разбиране към досадни гости, които целят да ви изнудят да им дадете заем, който, въпреки обещанията нямат намерение да ви връщат, при това без да ви казват за какво са им необходими парите. Може да ги искат за развлечения или защото някой ги притиска да му върнат дълг, бъдете внимателни. Овладейте емоцията, не ги нападайте.

РАК

Вместо да се ядосвате на колегите си, че сте по-заети от очакваното заради техни задължения, с които са натоварили вас,  се огледайте и се заемете със служебните си задачи. Избегнете всички делови срещи и разговори, защото няма да ви донесат нито полза, нито успех, но ще ви загубят времето и изнервят. Избегнете и запознанствата, които ви изнервят допълнително, особено ако не са ви приятни. Спорите с близките си, които настояват да направите ремонт в дома си и с право. 

ЛЪВ

В този ден сте готови за трудови подвизи, очаквате приходи, но сте разсеяни заради започнали отношения с ваше ново завоевание. Предпазвайте се от разочарования. Късметът не е на ваша страна. На работното място, завършете задачите и вечерта се отдайте на активна почивка. В служебните ви отношения цари хармония, която може да се срине заради вашето безпричинно недоволство. Предупреждавам ви, че ако сте семейни но имате странична връзка ще ви хванат в изневяра за пореден път. 

ДЕВА

Овладейте ината си, който вреди на личните ви отношения и ви носи самота, но също така блокира добрите ви възможности и успехи на работното място, ако не сте отговорни поне към себе си. Не е изключено да проведете неочаквани делови срещи, които ще се окажат началото на продължителни успешни отношения. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно.

 

ВЕЗНИ

Запознанствата преценявайте правилно, за да си спестите бъдещи проблеми, особено ако са свързани и с професионалните ви планове и ангажимени. Предприемете промени, но разчитайте на себе си и не споделяйте плановете си. Не пропускайте вечерта да си дадете почивка, дори и ако имате до късно делови задължения, по-добре ги отменете. Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка и най-вече да сте готови на искрени разговори и споделени проблеми. 

СКОРПИОН

Общувате с нетипична за вас лекота. Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви, инатливи, критикуващи и да се изкушавате да флиртувате. Деловите разговори са успешни преди обед. Въпреки, че сте доволни от срещите, които сте планирали за този ден, предпазливостта е задължителна. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни, но резултата е двупосочен, или ще приключат или ще се възстановят отношенията ви. Не се колебайте да откажете интимност, ако сте твърдо решени на раздяла. 

СТРЕЛЕЦ

Проявете сдържаност и търпение, за да се справите с трудностите в личен план, които ви изнервят без причина или заради вашата гузна съвест. Не са изключени роднински скандали имотни разправии и проблеми, в които ще намесят и вас. Не е във ваша полза да обсъждате сделки или да поставяте подписа си под тях. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома, защото не осъзнавате, че сте агресивни не място и не към виновните за вашето лошо настроение. 

КОЗИРОГ

Тези от вас, които пътуват, да избягват запознанствата и да не разчитат на късмета си. В тяхна полза е да бъдат внимателни с всяко свое действие и дума. На работното място успехът е с вас. Може да ви изнудят да проведете срещи с ваши делови партньори. Не давайте обещания за съвместен бизнес или за участие в нови проекти. Очертават се проблеми в личните отношения, ако решите да споделите с близките си и да пренесете професионалните разправии и недоволството си във вашия дом.  

ВОДОЛЕЙ

Предстоят ви успешни делови запознанства, но не е редно в деня да запознавате непознатите хора с работата си и плановете си, защото не знаете защо са избрали точно вас за партньори. Не разчитайте на късмета си, а работете отговорно. Този ден ви позволява да пътувате и да водите преговори за бъдещо съдружие. Късметът може да ви изневери само, ако решите да вървите срещу Съдбата си. Не се карайте с близките си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им. 

РИБИ

На работното място ви очакват успехи, но и разочарования заради вашите колеги, които не са достатъчно отговорни. Ако сте спокойни, ще ги избегнете още сутринта и ще продължите уверено към целта си. Във ваша полза е следобед да проведете планираните срещи. Предпазвайте се от делови запознанства. Звездите ви позволяват да се огледате за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: