Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Скандалът помогна на Христо Шопов да върне сина си и половинката си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:17 / 05.03.2024Коментари (0)755
©
Разправията на Христо Шопов със съседката му Патриша Тийвс, която е гражданка на Люксембург, може би ще допринесе за затопляне на отношенията със сина му Наум. Говори се, че младият актьор, който зрителите на bTV гледат като водещ на риалитито "Ергенът", веднага се завтекъл към татко си, щом научил за случая, довел до намесата на органите на реда.

Обичаният актьор, който на 4 януари празнува 60-тия си юбилей, бе арестуван в нощта срещу петък в столичния квартал "Малинова долина" и прекара в Седмо РПУ 72 часа, след ескалирал конфликт със съседката си Патриша Тийвс. Преди дни Софийски градски районен съд реши Христо Шопов да излезе на свобода срещу най-леката мярка за неотклонение – подписка. Нямало доказателства звездата на родното кино да е насочвал пистолет към съседката си, както тя заяви. Патриша, която обяви и пред медии, че е получила нараняване по лицето, представи два видеоклипа от нощта на скандала с Христо Шопов и съпругата му – актрисата Мариана Станишева. Повод за спречкването бил чистачки на автомобил. Иначе конфликтът тлеел от доста време.

Христо Шопов отказва да разговаря с медиите. Потърсен от "Уикенд" с покана за интервю, той припряно заяви, че не дава изявление, но ще потърси правата си по съдебен ред. И изрази възмущението си, че този "нелеп случай" изобщо е попаднал в медиите. Адвокатката, която е ангажирал – известната Ина Лулчева, вече е подала жалба в съда от негово име срещу Патриша Тийвс за набеждаване в престъпление.

Реакциите в гилдията не закъсняха. Много колеги защитиха Христо Шопов, който е решен да не оставя нещата така и да търси справедливост. Коментира се, че Наум също е подкрепил баща си, макар още да не е коментирал случилото се, дори в социалните мрежи, където иначе е сред популярните родни инфлуенсъри. Водещият на риалитито "Ергенът" рядко споделя за семейството си, така че изборът му засега да запази мълчание едва ли е изненада.

Преди време обаче Наум призна, че отношенията с баща му не са цветущи. "Не сме особено близки", заяви младият актьор във видео в канала си в Ютуб. Не сподели защо, така че е мистерия на какво се дължи отдалечаването на баща и син. Сред най-коментираните причини за разрива помежду им е тази, че Христо Шопов, който изигра Иван във филма "Вчера" и редица други емблематични роли, не одобрявал професионалния завой, който синът му направи преди време.

Когато Наум, който е четвърто поколение актьор, влезе в ролята на д-р Борис Тасев в сериала "Откраднат живот" на Нова тв, в реалния живот бе бъдещ лекар, който довършваше образованието си. След края на ангажимента си към поредицата, Наум промени решението си. Той и жена му Теа, с която има дъщеря, станаха инфлуенсъри. И днес младото семейство продължава да се издържа като създава съдържание за онлайн пространството, печелейки от гледания на клипчетата им и от реклами.

Дали Христо Шопов наистина не одобрява избора на сина си да зареже медицината и това е станало причина за отчуждаването им, не е ясно, тъй като и двамата не са коментирали въпроса. На времето обаче обичаният актьор подкрепи наследника си в начинанието му да изиграе водеща роля в сериала на Нова тв.

Наум пък е опровергавал да е в обтегнати отношения с баща си. Няма съмнение и колко много го цени, след като преди време показа, че пази оригиналния флаер от филма "Вчера" с лика на татко си и сподели, че го съхранява с особено внимание. Отношенията им може пък да са продукт на характерите им е другото предположение. След последните събития, вече се говори за възстановяване на връзката между баща и син.

Междувременно, покрай битовия инцидент се разбра, че Христо Шопов отново е с жена си – актрисата Мариана Станишева. Двамата се бяха разделили преди 3 години, по време на пандемията от Ковид-19. Изолацията се отразила тежко на звездата и той се изпокарал с половинката си, мълвеше се тогава в артгилдията. Сега обаче явно са преодолели различията и пак живеят под един покрив.

Още по темата: общо новини по темата: 6
11.03.2024 »
28.02.2024 »
26.02.2024 »
24.02.2024 »
23.02.2024 »
23.02.2024 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: