Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Самотна майка и бъдеща булка, която не иска да има деца, си размениха местата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:14 / 11.04.2019Коментари (0)1455
Две модерни жени, които не се притесняват да отстояват позициите си пред обществото, размениха живота си за седмица в "Смени жената“ в сряда вечер по bTV. Самотната майка на две деца от двама бащи Севда, избрала да бъде разведена, но щастлива, се размени със Снежана, на която й предстои сватба, но отказва да има деца.

Жените размениха домовете си и се сблъскаха с противоположни философии на живот. Севда се раздели за първи път с децата си и си припомни какво е да съжителстваш с мъж, а Снежана разбра какво е да си майка без съпруг до себе си. Коя теория за щастие се оказа по-сполучлива и претърпяха ли промяна семействата, след като имаха възможност да видят другата гледна точка?

Снежана и Теодор се познават от 10 години, но са двойка едва от 2 г. През годините пътищата им се разделят, след като Снежи заминава в чужбина и се омъжва за американски военен. По стечение на обстоятелствата се развежда и завръща в България, където отново среща Теди. Любовта им не започва бурно, но чувствата им постепенно се засилват и през лятото им предстои сватба.

Теодор обича деца и иска един ден да има свои, но за разлика от него бъдещата му съпруга все още отказва да има наследници. Това бе и най-голямата изненада за Севда, когато опозна Теодор в дома им в столичния "квартал на богатите“ – "Бояна“. Самотната майка вложи всички усилия, за да се опита да го убеди, че не трябва да се съмняват, че ще се справят като родители.

По същото време в дома на Севда Снежана за първи път влезе в ролята на майка на двете й дъщери – 17-годишната Белослава и 4-годишната Дария. За едноседмичния си престой бъдещата булка не успя да отключи майчинския си инстинкт, но се възхити от способността на Севда да се справя с всичко почти сама. Когато дойде ред за смяна на правилата, тя не промени нищо в дома на семейството.

От своя страна Севда, която е свикнала с почти всичко да се справя сама, помисли основно за Снежана, когато наложи новите правила за годеника й. Теодор е професионален готвач и не допуска съпругата си в кухнята, защото никога не е доволен от резултата. Севда веднага критикува поведението му и наложи правилото съпругата му да приготвя вечеря понякога за двама им. Самотната майка, която спортува 5 пъти седмично, въпреки че работи на пълен работен ден, реши да покаже на Снежи ползите от редовната физическа активност, когато се завърне в дома си – наложи правила за повече упражнения вкъщи за сметка на чистенето 4 пъти в седмицата. И не на последно място, Севда реши да стимулира Снежи да се запише на опреснителни шофьорски курсове, за да има по-голяма свобода и да не зависи изцяло от Теодор.

Всяко едно от семействата имаше възможност да се сблъска със съвсем различен живот и разбирания. И двете фамилии се убедиха, че са щастливи с начина си на живот – но успяха ли да се променят един друг -  гледайте в епизода на "Смени жената“.

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Европейски избори 2024
Енергийна криза
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: