Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Първият ритейл парк на Kaufland отвори врати в гр. Сандански
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:22 / 11.04.2023Коментари (0)358
Проектът е част от One Stop Shopping концепцията за още повече стоки и услуги на едно място

Първият ритейл парк на Kaufland беше открит в гр. Сандански. На паркинга на магазина врати отвориха за пръв път в града PEPCO, Mat Star и българските аптеки "Витания“. Общата търговска площ на парка надхвърля 5 000 кв. м., а инвестицията във външната ритейл зона възлиза на над 2 млн. лв. С него веригата разширява микса от услуги и продукти, които предлага на своите клиенти и допълва разположените в хипермаркета Inmedio, Change и EasyPay.

Новата търговска зона е част от One Stop Shopping концепцията на веригата в отговор на търсенето на потребителите да пазаруват всичко на едно място. Последните години ритейлърът оптимизира търговските си площи, предоставяйки възможност на различни бизнеси да партнират с Kaufland. По този начин веригата повишава качеството на клиентското изживяване и подкрепя множество бизнеси за стоки и услуги.

"Ние продължаваме да развиваме индивидуалния подход към клиентите си, изследваме техните интереси и нагласи, като се стараем да им предлагаме услуги и стоки максимално близки до тях. Постепенно всеки един от филиалите ни изгражда своя собствена идентичност, съобразена с интересите на хората, които живеят в съответния район или град. Магазинът ни в Сандански е първият, чийто паркинг се превръща в мини ритейл зона. Вярваме, че с нашите нови партньори – Mat Star, PEPCO и българските аптеки "Витания“ ще предоставим възможност за още по-пълноценно, бързо и качествено пазаруване за цялото семейство, каквато е целта и на нашата One Stop Shopping концепция“, отбеляза Петър Пекалиев, ръководител "Централно управление на недвижимостите“ в Kaufland България.

Към момента вътре в хипермаркетите на Kaufland, както и на територията на паркингите им, броят на търговските обекти надвишава 500, като общата инвестиция на ритейлъра за последните 2 години е над 40 млн. лв. 46 са браншовете, които са представени във всички 63 хипермаркета в страната - oт аптеки и мecтa зa плaщaнe нa битoви сметки, пpeз cпeциaлизиpaни мaгaзини зa дoмaшни любимци, дpoгepии, мaгaзини зa oбувки и мecтa зa xpaнeне. През 2023 г. компанията планира да превърне още 13 свои хипермаркета в места не само за пазаруване, но и в социални центрове за цялото семейство.

Точно преди седмица компанията даде старт и на друго интересно партньорство – със създателите на кулинарната екоконцепция Quartal. Специално за ритейлъра те разработиха новия Quartal Station, който съчетава многообразие от вкусове, устойчивост на средата и атрактивна атмосфера. Всеки от обектите за хранене е мини арт инсталация, като отделните павилиони са изградени от рециклирани корабни контейнери, опаковани с мембрана и са подсветени с различен цвят, който допринася за уникалната атмосфера. Рециклирането на вече използвани контейнери е запазена марка на кулинарните паркове на Quartal и е изцяло в унисон с политиката на Kaufland България за устойчиво развитие на градската среда.

За Kaufland България: 

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото "Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: