Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мутри разбиват офиса на Ивет Григорова, снимката й заковават с нож
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:48 / 14.04.2024Коментари (0)683
© Instagram
Най-трудните години в изграждането на бизнеса с модели на една от емблематичните карасавици от близкото ни минало - Ивет Григорова, са били 90-те години на 20-и век. Времето на силовите групировки и задължителното покровителстване на бизнеса от страна някой политик, ако искаш изобщо да имаш бизнес, това стана ясно от откровения разговор на красавицата с Мон Дьо.

Ивет Григорова - бивш модел и една от кралиците на бизнеса с красавици откровено разказва в студиото на NOVA какво ѝ е струвало да гради кариера, започвайки всичко в тъмните години на ъндърграунда, когато заплахите на живо и по телефона са били ежедневие.

Особено тежко ѝ е било, когато заварва офиса си разбит, а нейната снимка  - прободена с нож. Тогава разбрала, че това е реална заплаха: "Помислих си, че може да се случи нещо лошо с мен или семейството ми. Тогава се случваха постоянно такива неща".

Крехката на вид хубавица обаче не се уплашва. След ден размисъл си казала, че няма да позволи да я отклонят от пътя ѝ си дала кураж с нашето традиционно: Който се страхува от мечки, не ходи в гората".

"В началото много малко хора вярваха в мен. Много малко хора ми се довериха. Това бяха единици. Никой не вярваше. Всеки ми казваше "Ти добре ли си? Къде отиваш? С какво се захващаш?". Аз имах щурата амбиция да им докажа точно обратното.", споделя Ивет.

Пътят ѝ към модата започва в края на режима на Тодор Живков, когато отказва на баща си да бъде инженер в един от мастодонтите на социализма за тежко машиностроене завод "Червена могила" в Радомир. 

В първите години на демокрацията Ивет вече има едно дете, един брак и едно предизвикателство - да запише сестра си в агенция за модели. Момент, който определя завинаги живота ѝ. Останалото са последните 30 години в бизнеса с мода, в който през 1994 година тя влиза като собственик на агенция, която носи нейното име.

Сега е една от най-влиятелните жени в модния бизнес у нас. 

Тя споделя, че в началото не е разбирала нищо от този бизнес. Дори не го е приемала за такъв: "Аз правих нещо, което ми харесваше. Нещо, което като го усетих, се влюбих и разбрах, че е моето", казва Ивет, но откровено признава, че е имала зад гърба си влиятелни приятели, които все пак са ѝ подали ръка. Подчертава обаче, че не са политици, но са хора с пари, все пак.

Нейната страст е да открива таланти за модния бизнес, а мечтата й е да изкара български световен модел, който да има ранга, какъвто има  Христо Стичков пред света.

Ивет сподели, че мръсните номера с краденето на модели е нещо нормално в бранша, като не отрича, че и на нея ѝ се е случвало да е от едната и от другата страна.

От думите ѝ става ясно, че най-тежкия удар животът ѝ поднесъл наскоро, преди броени години, и това преобръща живота ѝ и начина, по който гледа на него. 

Още за бизнеса, страховете и последната ѝ изгаряща любов - гледайте във видеото.

Още по темата: общо новини по темата: 5433
16.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Бюджет 2024
Катастрофи в Кюстендилско
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: