Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Къде в интернет има ежедневен покер фрийрол
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:41 / 21.05.2021Коментари (0)603
©
Покерът е игра с много лица и във времето сме забелязали, че започна да се налага все по-сериозно както в онлайн платформите, така и в реалните казина. Има и причина, това е играта, за която някога Стинг е написал една  от най-добрите си песни и именно там един играч може да печели с картите си или със стратегията си, стига да не нарушава правилата. Покерът е на особена почит и ще открием много bwin оферти ориентирани не само към световната сцена, но и за родните играчи. Според анализаторите, именно там ще открием много добри промоции и в следващите редове ще обърнем внимание на тях.

На първо място ще обърнем внимание на училището, в което брандът ни показва всички най-важни правила, силата на картите и най-важното е, че включва всички разновидности на играта от Texas Hold'em до всички останали важни предизвикателства. Редно е да отбележим, че брандът дава всичко това напълно безплатно, а няма експерт, който да не ви посъветва да се запознаете по-подробно с тях.

Веднъж след като сте готови за играта, обърнете внимание на ежедневния фрийрол, където всеки ден клиентите могат да се състезават за сумата от 250 долара, като влизането в турнира е напълно безплатно. За участие в този турнир е необходимо да се запишете, използвайки паролата Sofia, като началото на играта е от 8 часа вечерта - родно време. При успех, клиентите получават и билет за Bankroll Builder с още 222 долара за него.

По-запознатите вече са обърнали внимание на Legend of the week състезанието, където с участието в дневния турнир Daily Legends се трупат точки, а победителят в това класиране получава билети за по-сериозните формати, където играта е далеч по-професионална и вълнуваща. С други думи, от участието в по-малки турнири, активността се събира и в тази класация и позволява на мнозина да продължат напред в развитието си. Редно е да отбележим, че доста клиенти започват своята кариера на шега и след време се профилират и започват своята кариера.

Това обаче не е задължително да се случи и никой не може да ви го гарантира. Интернет ни позволява да играем с играчи от цял свят и точно по тази причина съществува и нощна покер лига, в която да има и по-добри условия и награди. Също така трябва да запомним, че брандът ни дава достъп до World Poker Tournament Online Series - формат, който миналата година беше спечелен от Стоян Маданживе и родният талант си тръгна като милионер. Ако вярваме на статистиката, през изминалата година покерът е бил на особена почит от клиентите на онлайн платформи, след като беше и единствената възможност за истинските почитатели да играят с приятели, макар и дистанционно.

Интересното е, че дори и към този моменти, новите почитатели не са малко, следователно и операторите бързо обръщат внимание на основните условия и бонусите, които ще предоставят на своите клиенти. С вниманието към детайлите и ясно посочените правила, този бранд показва, че не само е насочил вниманието си към покера, но и търси нови и оригинални идеи, с които да възнаграждава своите клиенти, при това не само от индивидуалната им игра, но и за цялостната им активност. Подозираме, че скоро ще има още много турнири, както за по-напреднали, така и за нови почитатели. Вниманието към играта няма да отшуми скоро, напротив – очаква се само да върви нагоре.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Почина актьорът Матю Пери
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: