Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Къде в интернет има ежедневен покер фрийрол
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:41 / 21.05.2021Коментари (0)597
©
Покерът е игра с много лица и във времето сме забелязали, че започна да се налага все по-сериозно както в онлайн платформите, така и в реалните казина. Има и причина, това е играта, за която някога Стинг е написал една  от най-добрите си песни и именно там един играч може да печели с картите си или със стратегията си, стига да не нарушава правилата. Покерът е на особена почит и ще открием много bwin оферти ориентирани не само към световната сцена, но и за родните играчи. Според анализаторите, именно там ще открием много добри промоции и в следващите редове ще обърнем внимание на тях.

На първо място ще обърнем внимание на училището, в което брандът ни показва всички най-важни правила, силата на картите и най-важното е, че включва всички разновидности на играта от Texas Hold'em до всички останали важни предизвикателства. Редно е да отбележим, че брандът дава всичко това напълно безплатно, а няма експерт, който да не ви посъветва да се запознаете по-подробно с тях.

Веднъж след като сте готови за играта, обърнете внимание на ежедневния фрийрол, където всеки ден клиентите могат да се състезават за сумата от 250 долара, като влизането в турнира е напълно безплатно. За участие в този турнир е необходимо да се запишете, използвайки паролата Sofia, като началото на играта е от 8 часа вечерта - родно време. При успех, клиентите получават и билет за Bankroll Builder с още 222 долара за него.

По-запознатите вече са обърнали внимание на Legend of the week състезанието, където с участието в дневния турнир Daily Legends се трупат точки, а победителят в това класиране получава билети за по-сериозните формати, където играта е далеч по-професионална и вълнуваща. С други думи, от участието в по-малки турнири, активността се събира и в тази класация и позволява на мнозина да продължат напред в развитието си. Редно е да отбележим, че доста клиенти започват своята кариера на шега и след време се профилират и започват своята кариера.

Това обаче не е задължително да се случи и никой не може да ви го гарантира. Интернет ни позволява да играем с играчи от цял свят и точно по тази причина съществува и нощна покер лига, в която да има и по-добри условия и награди. Също така трябва да запомним, че брандът ни дава достъп до World Poker Tournament Online Series - формат, който миналата година беше спечелен от Стоян Маданживе и родният талант си тръгна като милионер. Ако вярваме на статистиката, през изминалата година покерът е бил на особена почит от клиентите на онлайн платформи, след като беше и единствената възможност за истинските почитатели да играят с приятели, макар и дистанционно.

Интересното е, че дори и към този моменти, новите почитатели не са малко, следователно и операторите бързо обръщат внимание на основните условия и бонусите, които ще предоставят на своите клиенти. С вниманието към детайлите и ясно посочените правила, този бранд показва, че не само е насочил вниманието си към покера, но и търси нови и оригинални идеи, с които да възнаграждава своите клиенти, при това не само от индивидуалната им игра, но и за цялостната им активност. Подозираме, че скоро ще има още много турнири, както за по-напреднали, така и за нови почитатели. Вниманието към играта няма да отшуми скоро, напротив – очаква се само да върви нагоре.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: