Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Игрището в с.Соволяно е възстановено благодарение на волейболната легенда Борислав Кьосев
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:08 / 09.07.2021Коментари (0)698
©
Волейболната легенда Борислав Кьосев от Българско лято зарадва десетки деца с националните тениски и нови волейболни топки. Децата сияеха от щастие при близостта с техния идол и споделиха, че ще остане завинаги в сърцата и в спомените им. Щастливи с новите си придобивки децата изиграха няколко гейма с водачът на листата.

“Радвам, че отново имахме възможността заедно да направим нещо добро за децата и им пожелавам един ден и те да играят на световно и европейско първенство с цветовете на България на фланелките.", заяви Кьосев.

Борислав Кьосев отново декларира готовността си да работи за промяна на законодателството в областта на спорта, така че печеливши да са децата.

"Завършил съм НСА с отличен, бил съм мениджър в Италия на клубове, видял съм как се управлява.Бях директор, спонсор и собственик на ЦСКА жени. Постигнахме много добри резултати на база това, което съм видял и научил в чужбина,аз съм го трансформирал в България , ние не е нужно да откриваме топлата вода.Смятам, че съм специалист в спортният мениджмънт, защото съм го доказал.Ако мога да възродя Велбъжд- футбол, Велбъжд – волейбол, Велбъжд - баскетбол, децата, лека атлетика с тази прекрасна база, която я имаме, тук може да привлечем чужди и инвеститори.

Борислав Кьосев настоява за промени в Закона за спорта.

"30 години няма закон за спорта, държавата е абдикирала тотално от развитието на детско- юношеският спорт, спорта за високо спортно майсторство. Защото всеки един министър, който дойде е спиран от държавата, а това трябва да бъде приоритет на държавата. Да има достатъчно облекчения за бизнесмените, да могат да подпомагат не само спорта, но и детска градини,болници, култура. За всичко това трябва закон, 10%, 7% е малко. На Запад нещата са вързани: държава – частен бизнес и спорт.Ако си спонсор на отбор от А група, 30 - 40% ти се намалява от данъка.Така хората, които дават го правят с чисто сърце и виждат резултата от техният продукт. А сега какво се получава? Министерство на спорта дава някакви пари, които са крайно недостатъчни, клубовете са почти частни, държавата е абдикирала.Целта на моето участие в предизборната кампания е да се опитаме да променим това, да събудим хората, да събудим държавата. Да видят, че без здрав народ няма здрава държава. Защо избрах "Българско лято"? Защото е факт, че няма спорт, в който г-н Божков да не е инвестирал и знам, че това е човек, който реално има възможността да възроди спортното величие на България", обобщи Борислав Кьосев.

Платена публикация

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: