Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зрител на "Капките": Прощавай госпожо Хилда, не исках да бъда зъл, но хайде да слезем малко на земята
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:36 / 31.03.2022Коментари (0)511
©
Макар и да се старае да бъде с вид на миловидна болонка, дъщерята на прочутият джазмен Вили Казасян успява единствено да оглавява класацията на най-недолюбван член на журито, откакто е седнала в съдийското столче на "Като две капки вода".

Думите ѝ, че кралицата на поп музиката Мадона пее фалшиво и ходи като чапла силно подразниха почитателите на материалното момиче у нас. Поредната ѝ изцепка отново предизвика гнева на меломаните. Най-яркия пример за отношението към певицата, която е известна само с това, че е близка с продуцента Маги Халваджиян и затова е в панела на шоуто, публикуваме сега. Колоритния анализ на поведението на Хилда от последния лайф в понеделник e направен потребител във Фейсбук:

"Хилда Казасян вчера в Капките: "Мадона пее фалшиво и ходи като чапла". Такааам. Прощавай Госпожа Хилда, не исках да бъда зъл, но хайде да слезем малко на земята. Първо: Собственото ти ниво е съпоставимо с това на самодеен ансамбъл от читалище в Полски Тръмбеш, с цена на билет, по-ниска от тази на 3-ка кебапчета с фанта лимон. А качеството в ниските на Мадона не можеш да го стигнеш дори и да си вържеш гръкляна на фльонга. Второ: Спорно е да се каже дали ходи като чапла или като газела, но само 3 крачки на Мадона, по която и да е сцена, струват колкото всичките ти хонорари до момента + всичките които вероятно ще вземеш до края на комичния си творчески път, умножено по 10 и с ДДС. Когато ѝ влезеш в обувките, можеш да се пробваш пак. Трето: Нямаш авторитет. А да храчиш по някой драстично по-успешен и талантлив от теб в национален ефир, не ти докарва автоматично такъв. В случай че не си разбрала, или просто ти е тъжно да го приемеш, Мадона е най-успешната жена изпълнител за всички времена в световен мащаб и отдавна е на ниво глобална културна икона. А твоята клета кариера плува в буркан с формалин между два сезона на Капките.“, пише интернет потребителя.

Шоуто "Като две капки вода“ не веднъж е разгневявало почитателите, а основен дразнител в повечето случаи е Хилда Казасян. Имитаторското състезание върви към своя финал, на който ще участват само пет от десетимата изпълнители. Временната класация се оглавява от Краси Радков, следван от Сано, Дарин и Есил, които са почти сигурни финалисти, пише LifeOnline.

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
13.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: