Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Юлиан Вергов проговори за станалото с Диана Димитрова
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:56 / 02.01.2023Коментари (0)344
©
Юлиан Вергов може да не бъде осъден за побой над колежката си и бивша своя любовница Диана Димитрова, но вече търпи сериозни негативи в професионален и личен план.  

52-годишният актьор повече няма да бъде сред посланиците на Международната културна платформа "Нощта на театрите", която тази година отбеляза своето десето юбилейно издание в България. В арт гилдията дори пророкуват, че Вергов може да бъде принуден да напусне напусне театър "Българска армия“, при положение, че прокуратурата повдигне обвинение срещу него за побой над Диана Димитрова нанесен преди пет години по време на снимки на сериала "Откраднат живот“.

Същевременно "Уикенд“ твърди, че по време на двучасовия си разпит в СДВР-  Криминална полиция, Диана Димитрова е посочила  имената на над 15 човека, станали преки свидетели на побоя, който Вергов е нанесъл през есента на 2017 година.

Първият човек, видял пребитата актриса е операторът на сериала "Откраднат живот“ Крум Родригес, който дори оказал помощ на пострадалата. Според показанията на Димитрова Вергов я ступал в гримьорната и самият побой не е бил видян от никого, но секунди по-късно всички разбрали за агресията. По-късно продуцентът на сериала Евтим Милошев дошъл на терен и оказал психологически натиск над актрисата, убеждавайки я да не подава жалба в полицията, за да не провали в зародиш кариерата си.

От СДВР и Софийска прокуратура запазват мълчание кога ще бъде разпитан Вергов за да за да не бъде актьорът причакан и засипан с въпроси от журналисти. След като прокурорът се запознае с познанията на Вергов и Димитрова и посочените от нея свидетели, ще бъде преценено дали да му бъде повдигнато обвинение.

Димитрова и адвокатът й -  бившият правосъден министър Антон Станков претендират срещу Вергов да бъде повдигнато обвинение за средна телесна повреда. Според буквата на закона, ако Вергов бъде признат за виновен, може да влезе в затвора с присъда между 2 и 5 години. Според юристи обаче той вероятно ще се измъкне с условна присъда заради чисто си криминално досие. Юристи предполагат, че мачото ще бъде посъветван от адвоката си да потвърди, че е ударил актрисата, но да пледира, че това се е случило при защита. Вергов вече разказал пред свои колеги, че действително е блъснал Димитрова, но това се е случило, след като тя го е нападнала с крясъци и му е посегнала.

"Диана първа започна да ме удря, да ме псува. В опит да се защитя наистина и ударих шамар и я блъснах, тя падна и се нарани в стената." Това е разказвал Вергов на свои приятели. Най-вероятно същата теза той ще развие при показанията си пред прокуратурата и евентуално в съда.

Още по темата: общо новини по темата: 69
06.02.2024 »
15.12.2023 »
10.12.2023 »
19.09.2023 »
21.06.2023 »
31.05.2023 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: