Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лекари се борят за живота на жена от Божурище, пребита от приятеля й
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:35 / 18.01.2022Коментари (1)196
© Sofia24.bg
Майка на три деца е в кома след побой от приятеля й. Сигналът за жестоката агресия над жената е подаден в края на миналата година. До момента лекарите в "Пирогов" продължават да се борят за живота й.

Близки на 42-годишната жена искат справедливост, а мъжът, нанесъл побоя е на свобода, съобщава Нова телевизия. Инцидентът се случва на 28-ми декември вечерта в Божурище.

Светослава Божилова получава обаждане от майка си, която й казва, че е пребита от приятеля си.

"Прибрах се вкъщи, той беше там, намерих го и него и мама вкъщи с малката ми сестричка. Аз го извиках да излезе навън и да си тръгне, той не искаше да си тръгва. Посегна към мен да ме удря", разказва тя.

В злополучната вечер 42-годишната жена понесла множество удари в главата – твърдят нейни близки. На грозните сцени станала свидетел и 2-годишната ѝ дъщеря.

Първоначалният преглед показва едно счупено ребро. Часове след побоят, Виктория е настанена в "Пирогов", в тежко състояние, с мозъчен инфаркт.

"Към този момента знаем, че състоянието й е критично, в кома е, има оток на мозъка, сърцето й без системи не работи", уточнява Светослава.

Виктория и 31-годишният Мариян живеели заедно от около година. По думите на близките й, често се карали, а мъжът ставал агресивен.

"Нямам и до днес информация за какво са се карали, но по принцип всичките скандали караници са били от негова страна, от ревност. Той я ревнуваше дори, ако някой й кажеше "Здравей". Ревнуваше я от всичко и от всеки", казва дъщеря й.

Посягал дори и на децата й.

"Бяха се скарали един ден, той я беше бил, аз се прибрах вкъщи, малката плачеше. Влязох в кухнята и той я удари в главата и аз му казах: "Махай се" и той почна и мен да ме удря. Обаче аз се отскубнах и веднага тръгнах за помощ", споделя синът Мартин Божилов.

По думите на близките й, жената е криела, че е ставала жертва на тормоз. "Тя не искаше да подаде жалба в полицията, защото може би я беше страх", споделят те.

След инцидента мъжът е задържан за 24 часа, след което е пуснат на свобода. Близките на Виктория настояват за справедливост

"Звънял ми е по телефона, заплашвал ме е след като се случи това вечерта, заплашва мен и приятелите ми, казва "Елате, в къщата, в която аз живея, ще ви заколим всичките", разказва още момчето.

По случая е образувано досъдебно производство. От софийската окръжна прокуратура обясниха, че 31-годишният мъж е с чисто съдебно минало и до момента не са получавали сигнали срещу него от страна на жертвата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.01.2022 г.
0
 
 
всичките са такива ... чисти като момина сълза и си малтретират жените и децата
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Европейски избори 2024
Български тенис
Сърбия-Хърватия
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: