Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изплуваха интересни подробности за живота на едно от най-нашумелите лица в ефира
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:36 / 19.01.2021Коментари (0)822
Новата водеща на новинарската емисия по Би Ти Ви – Марина Цекова, е сред най-красивите тв лица, но е сериозно обвързана. Мъжът до нея не е крупен бизнесмен, а неин колега. Макар все още да не са минали под венчилото, двамата с водещия на сутрешния блок по "България он ер“ Златимир Йочев живеят на семейни начала.

Марина и любимият ѝ вече са родители на дъщеричка Тамара, която се роди навръх Бъдни вечер през 2018 г. Цекова не крие, че все още ѝ е трудно на работа, защото мислите ѝ все тичали към малката Тамара. Въпреки това тя не удължила майчинството си, за да не излезе съвсем извън ритъм. Тъкмо завърнала се в Нова телевизия, водещата получи оферта от конкуренцията и с охота я прие.

През декември тя премина в екипа на Би Ти Ви и стана титулярка на новинарската емисия от 17 ч. Първият ѝ ефир трябваше да е още в навечерието на празниците, но определената дата съвпадна с деня, в който Би Ти Ви се раздели с шефа на новините, актуалните предавания и спорта Венелин Петков и на негово място бе назначен Антон Хекимян. Затова дебютът на Цекова бе отменен за 4 януари. "Идвам с огромното желание да продължавам да се развивам като професионалист във всички направления на телевизионната и онлайн журналистиката. За мен е привилегия да бъда част от нюзрума на Би Ти Ви, който вече 20 години задава стандартите за правене на новини“, казва новата водеща.

Журналистиката не била детската ѝ мечта, но след спечелването на литературен конкурс в ученическите години, разбрала, че има талант в писането. Учила е в Германия и е била на стаж в "Дойче веле“. Във вените ѝ не тече само българска кръв. Даже трябвало да се роди в Киев, но заради аварията в Чернобил родителите ѝ, които са инженери, се преместили по спешност в България. Майка ѝ е наполовина украинка и унгарка, баща ѝ – наполовина българин и чех. Преди да започне в Нова тв, Марина е живяла 6 години в Берлин, като трудно взела решение да се откаже от възможностите там. В Нова тв попаднала на шега, защото нейна приятелка ѝ пуснала биографията тайно. Така започнала първо като стажант, а след 3 месеца ѝ предложили постоянен договор.

Макар да бе плъзнал слух, че тя се мести в Би Ти Ви, за да заеме мястото на друг от вече популярните новинари в медията, водещите на централната емисия остават непроменени. И през 2021 г. ще продължаваме да гледаме утвърдените тандеми Виктория Петрова и Юксел Кадриев и Лиляна Боянова и Иван Георгиев, пише още "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: