Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Глупав въпрос вбеси Борисов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:55 / 07.11.2021Коментари (2)461
©
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Симеоновград, където се срещна с кметицата на село Малко Градище Милена Рангелова. Преди дни в нейния дом бе проведена полицейска акция заради списъци с имена и големи суми пари.

Като видя къщата ѝ Борисов коментира: Не прилича на палатите на Рашков, на нито един от деветнадесетте му имота. И какво намериха?

"Нищо, 120 лева. Това е сега такава полицейщина, само на някого кажеш здравей, след половин час е в полицията. Схемите са две или си участник, или си свидетел“, призна кметицата и продължи, като се обърна към президента.

"Г-н Радев, аз преди 5 години гласувах за вас, защото изглеждахте обнадеждаващ човек, вие загубихте моя глас. И не това, което пише на плакатите ви, че сте с нас, вие бяхте у нас. Не лично, а чрез вашия министър Бойко Рашков. Даже и да сте чукали, изчакайте, аз бях в банята. Мъжът ми проснат по боксерки, този човек е имал инфаркт. Казвам им пуснете го, защото ще направи инфаркт“, разказа кметицата.

Тя призна още, че 3 мандата е градоначалник, но не е член на ГЕРБ.

"Е, да видиш какво е било да си срещу нас“, обърна се Борисов към нея.

Той отново разкритикува служебното правителство и Румен Радев заради коронавируса.

"Те са толкова нагли, че Стойчо Кацаров казва, че е най-доброто управление на кризата. Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор, който да ни удовлетвори", посочи Борисов, визирайки вчерашните разкрития, че в склада, където се съхраняват машините за изборите, са намерени други 228 машини.

"Хванахме ги все едно има чужд мъж в спалнята. Да обясня на хората още веднъж. Според закона при машинното гласуване има 20 000 и колко машини, стоят в специален склад, само те, като стерилно помещение. В това стерилно помещение изведнъж се появяват 228 машини с конвой. Аз не мога да разбера коя частна фирма се ползва с полицейски конвой, освен ако няма някаква далавера", заяви Борисов.

На въпроса, който ние задаваме, те дават едва ли не някакви глупави отговори - да се тествали някъде в чужбина. Като няма да правите нищо с тях, защо са в този склад. И сега единственият гарант е Бойко Рашков. На него да имам доверие, че няма да идат да им набутат флашките?", запита риторично Борисов. 

Той зададе и няколко въпроса: Защо са там тези машини, защо ги пази държавата, защо са същите. На ГЕРБ са дали 2 машини, до 22 номер. Как да обуча хората, като машината е до 22-ри номер.

Борисов се ядоса на журналистически въпрос, защо се гневи, че машините, които са им дадени са до 22-ри номер. 

Как да обуча тези хора, като нашия номер го няма. Номерът на Радев ли да покажа?! Не ме интересуват другите партии, другите партии мълчат, защото гласовете, които взимат с тези 228 машини, ще им дадат на тях, за да влезе и Мая. Кажете ми коя е вашата камера, искате ли да взема половината, а вие после обяснете на оператора си как да работи с нея.", обърна се той към журналистите. 

Борисов отново заяви, че са неверни измислиците на Рашков за среща на ГЕРБ с БСП и ДПС и заяви, че с Корнелия Нинова не е говорил от година, а с ДПС от повече и си общуват само в парламента. Той припомни, че само ДБ и ИБНИ на Манолова са били против броенето на разписките, за да има контрол. "Ами ето тези 228 машини с 228 000 гласа щяха да бъдат хванати", уточни той. 

Борисов призна, че ще заведе във вторник дело срещу Бойко Рашков, заради твърденията, че има банка. "Чакам адвоката ми, че и той ловджия", обясни Борисов.

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бойко,ама твоите гласоподаватели явно са неграмотни бе. Какво не могат да запомнят твоя номер или щото са като овце и не могат да се ориентират точно къде да цъкнат,като го няма номерът сега при демото...
0
 
 
Ето я причината,защо Президента и кликата му не искат да се броят разписките от машините..Ще подменят 228 машини "Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор, който да ни удовлетвори", посочи Борисов, визирайки вчерашните разкрития, че в склада, където се съхраняват машините за изборите, са намерени други 228 машини."
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: