Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Царско село заплаши да не излезе за мач, ако от Ботев (Вр) не покажат отрицателни тестове
Автор: Стойчо Генов 13:58 / 09.07.2020Коментари (0)443
© Blagoevgrad24.bg
Ръководството на ФК Царско село излезе с официална позиция преди днешния мач срещу Ботев (Враца), който по програма започва в 18,00 часа. "Царете" предупреждават, че може да не участват в срещата, ако съперникът не представи документ за направени PCR тестове, със съответните отрицателни резултати.

Публикуваме без редакторска намеса декларацията на ФК Царско село:

Ръководството, треньорите и футболистите на ФК Царско село са силно обезпокоени от информациите, които колегите от Дунав Русе разпространиха снощи свързани с двама футболисти, които са дали положителен тест за COVID-19 след двубоя срещу Ботев Враца, който се игра в понеделник. Също така знаем, че днес се очакват резултатите на останалите играчи, а един от футболистите с положителен тест е играл 90 минути в двубоя в понеделник.

През последните дни Царско село бе изключително прозрачен в информацията за наши играчи, които дадоха положителен тест за коронавирус. Те са въведени в карантина и нямат никакъв достъп до отбора. Същевременно направихме всичко възможно да ограничим разпространението на заразата.

От наша страна извършихме поредица от 3 (три) PCR теста на нашите футболисти, треньори и персонал, за да сме сигурни, че нямаме други лица с положителни проби. Резултатите от последните тестове дойдоха във вторник (7 юли).

На тази база искаме да обърнем сериозно внимание на предстоящата днес среща срещу Ботев Враца. Очевидно футболистите от Враца са имали контакт със заразените играчи на Дунав Русе по време на двубоя между двата отбора в понеделник.

Искаме да декларираме, че за нас ЗДРАВЕТО НА ФУТБОЛИСТИТЕ, ТРЕНЬОРИТЕ И ПЕРСОНАЛА е от първостепенно значение и много по-важно от резултатите на футболния терен. В тази връзка искаме да сме напълно сигурни, че нашите гости ще пристигнат с отрицателни резултати от PCR тестове правени след мача срещу Дунав Русе.

Вече имаме горчивия опит от организацията на двубоя с Черно море и всички станахме свидетели на подценяването и неглижирането на ситуацията! Нека това не се повтаря!

Призоваваме отговорните органи от БФС и Медицинската комисия на БФС да вземат адекватно решение, за да предпазят здравето на футболистите И НА ДВАТА ОТБОРА.

Най-искрено пожелаваме футболистите, треньорите и персонала на Ботев Враца да са здрави, но желаем да сме СИГУРНИ В ТОВА преди да започнем футболната среща между двата отбора.

За огромно наше съжаление чуваме различни слухове за действия или бездействие на БФС по повод днешната среща. Силно се надяваме тези слухове да са силно преувеличени и футболната централа да вземе адекватни решения. Единственото нещо, което искаме е да осигурим условия, които да гарантират здравето както на нашите футболисти, така и на футболистите на Ботев Враца, съдийската бригада, официалните лица и обсужващия персонал.

С настоящето ДЕКЛАРИРАМЕ ОТГОВОРНО, че ако не бъдат взети необходимите мерки, които да гарантират, че всички членове на делегацията на Ботев Враца са здрави, ръководството на ФК Царско село ще бъде принуден да предприеме адекватни мерки, за да ЗАЩИТИ своите футболисти, треньори и персонал от евентуално заразяване.

Непосредствено преди срещата ще вземем решение дали отборът да излезе за двубоя, ако здравето на футболистите, треньорите и персонала не е гарантирано.

Ние желаем да постигаме нашите резултати на футболния терен, но при пълна сигурност за здравето на всички участници във футболната среща!
Още по темата: общо новини по темата: 284
10.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: