Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лорд Евгени Минчев отново безпощаден: Азис губи естетически от дивана си!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:12 / 15.03.2020Коментари (2)654
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Зуека и Рачков с ризи като варицела

Не съм се смял така от времето, когато за пети път прочетох първи том с разказите на Чудомир. Че това са си направо две капки вода, в които може да се удави всяко добро намерение. Сигурно и стилистите на Зуека и Рачков не са искали те да изглеждат точно толкова забавни, но са го постигнали. Леле, ще си глътна езика от смях. Ще си налея, тази гледка, трябва да се преглътне с нещо. Погледнете по-отблизо ризите на двамата водещи… Десен на цветенца, като  детска пижамка в целодневна детска градина Кокиче. Тези коскоджамити хубавци, сякаш току що са се наспали и са ги чучнали на сцената, след като прилежно са си изпапкали попарката. А Рачков, с неговите физиономии, може би казва на другарката какво точно е направил докато е бил на гърне. Зуекът има костюм с цвят на дългоочаквана Жигула, а розови кърпичка и текстилно цвете са черешката на тортата. Рачковото сако седи като дошло от гардероба на Ути а ризата едва диша от уханията на цветчетата по нея. Какво да ви кажа, дами и господа, мода, ама какви ризи само, като болни от варицела!

Галин с объркващи представи за модата?

Ето, това се казва шик, да си облечен в тон с оградата зад теб! Браво Галинче, браво, браво, браво! Дори лейди Гага не се е сетила за това, дано е последвала профила ти в Инстаграм и да се научи как се правят нещата по света. Дрехата ми носи спомени от времената, в които давахме каквото ни беше омръзнало на боядисване, като много често ни го връщаха в същото състояние, в което е анорака на певеца. Толкова цветове може да са поставени един до друг само по невнимание, но кой съм аз да се меся на Галинчо. Виж, прическата ми  допада, мисля, че по едно време Пет шоп бойс носеха такива, може да е бил и друг шоп. Може да е било и фото шоп. Все едно. Харесвам устните, които така издадени напред ми нашепват с мълчанието си хиляди обещания. Мога да поканя момчето на моден дуел, където и когато му е удобно, но най-добре да му дам нови шансове да се поправи. Дуел ли казах…Може би е по-добре да го поканя на…дует!

Азис губи естетически от…дивана си!

Мога да потвърдя, че от двамата на снимката, диванът е много по-стилен. Едно кафяво, което може да се види във всяка добра  кожена колекция, на църковна врата или ако щете на старите милиционерски униформи…Така е, но диван да е по-елегантен от звезда като Азис, това си е наистина постижение. Понеже диванът няма да разбере какво казвам, надявам се поне певецът да може… А именно, че съм напълно изумен от избора му- карираната риза, позата и дънките. Кое е предизвикало появата на тази книга в ръцете му- дали е ръководство по ръкоделие или адаптиран вариант на 50 нюанса сиво, само че за…кафяво. Господи, Едит, както би възкликнал Рьоне в Ало, ало, та дори и перденцето зад Азис е много по-изискано! Намирам, че подобни съчетания отиват на човек с много по-спокойна фигура, по която не се виждат мускулни и други възвишения. Дънките сигурно са се спраскали от мощните бедра на притежателя си, може би и от стойката, която така необмислено е заел. Брадата казва толкова много, че може да разплаче с разказа си всяка почтена муха.

Браво за Маймарова и Елена!

Красива комбинация на червено и черно, потвърждаваща устойчивия вкус на две почетни дами от висшето общество. Цветелина Маймарова, позната като кралица на висшата козметика, е повече от шик, в съчетанието на черна коприна и шифон, разкриващ каквото е необходимо и прикриващ каквото трябва. Ефектното бижу се разпростира без да изисква особена важност за себе си, но може би именно заради това я получава. Елена Кристиано прави красиво завръщане към Валентино, облегнато на качествена дантела и дизайн, обединени от личният и чар. Двете кралици на красотата са с прически, които могат да са източник на вдъхновение и на други бизнесдами.

Повече шик за дует Шик и Ева…

Нещо не е съвсем шик в този дует и сега ще се самосезирам. Виждате Красимир Гюлмезов как стои като сръчен конгресмен на конгреса на Еди Какво Си, с бяла риза и готовност за победа, четящ се в погледа му. Мисля, че едно сако би седяло далеч по-уместно отколкото липсата му, не очаквам дори да е лъскаво и шарено сако а просто сако. Булката на господина носи рокля, каквато никога не бих се сетил да подаря на когото и да било. Дано е било изгодна сделка, иначе не виждам реална причина човек да подноси нещо подобно. Орнаментите по дрехата ми напомнят на металните оградни елементи в Мейфеър, които стоят оригинално на застиналите във вековете сгради и на фона на металносивото лондонско небе…Но върху текстил тежат излишно, като грамадна купчина на задния вход на Кремиковци. Сладко- забавна е и Ева. Макар  на заден план, туниката или каквато  да е там загадъчна дреха, показва не много високо старание, по-скоро нещо като модно отбиване на номера. Не носят огромна радост на очите ми прическите на Домини, по-скоро ми напомнят на домино, което отдавна не е изваждано от раклата.

Още по темата: общо новини по темата: 922
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/154 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.03.2020 г.
+1
 
 
Тоя пе*ал що не си гледа разшлякания задник, а се занимава с другите...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Напрежение в ОбС - Дупница
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: