Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Григор Димитров изигра великолепен мач, но отстъпи на най-добрия в света
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:33 / 02.11.2019Коментари (0)443
©
Григор Димитров загуби с 6:7 (5:7), 4:6 в изключително оспорван първи полуфинал на срещу Новак Джокович. И двамата тенисисти не успяха да разгърнат най-доброто от възможностите си, но все пак в мача имаше редица великолепни дълги разигравания за публиката в парижката зала "Берси“, съобщава Гонг.

Първият сет беше изключително равностоен през целия първи сет. Двамата бяха солидни в собствените си сервис геймове, като през цялата първа част нямаше нито една точка за пробив.

След 3:3 сервис геймовете на Джокович започна да изпитва повече проблеми, след като Гиргор редовно успяваше да достигне до резултат 30:30. Въпреки това сърбинът показа здрави нерви и не позволи на българина да си помисли за пробив. Същото обаче важеше и за хасковлията. Така логично се стигна до сет в първия тайбрейк.

Дългият тринадесети гейм отново продължи в равностойно темпо. Двамата размениха по 1 минпробив, за да разменят половините си при 3:3. Григор след това успя да стигне до ценен минипробив за 5:3, след което се нуждаеше от само две точки, за да спечели първата част. Това обаче не се случи, след като Джокович вдигна темпото и след две-три феноменални разигравания сърбинът завърши частта при 7:5.

В началото на втората част Григор сякаш показа, че няма да остави разочарованието от загубения първи сет да го настигне, като в първите 4 гейма отново властваха солидните сервис геймове и от двамата тенисити.

Решителният момент обаче дойде в петия гейм на сета. Редица грешки на Григор доведе до резултат 15:40. Григор върна една от точките за пробив със сервис по правата. При втората точка обаче нямаше прошка. Джокович натисна с форхенд по правата и Григор сгреши, за да постигне ценен пробив.

До края на срещата Григор не така и не успя да стигне до шанс за връщане на пробив, като и Джокови започна да взема своите подавания напълно безпроблемно. Това важеше и за последния гейм в срещата при 4:5, когато Ноле записа гейм на 0 и официализира мястото си в утрешния финал.
Още по темата: общо новини по темата: 76
23.10.2020
29.12.2019
14.11.2019
08.11.2019
04.11.2019
31.10.2019
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: