Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Софийският съд официално опроверга твърденията на Емануела
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:29 / 24.07.2019Коментари (0)698
©
През уикенда поп-фолк певицата Емануела развълнувала феновете си в социалните мрежи с много емоционален пост. Тя сподели, че Софийският районен съд e предоставил упражняването на родителските права върху 4-годишния й син Мити на неговия баща, като е определил момчето да живее при него, а тя да плаща издръжка.

Изпълнителката на "Предател“ също така се осъмни, че има родствена връзка между съдийката Елена Динева и бившият й партньор Димитър Динев.

Поради това от Софийски районен съд разпространиха следното съобщение, предадена от Монитор:

По повод медийни публикации във връзка с постановено от съдия от Софийски районен съд решение по спор за родителски права между Емануела Цветкова и Димитър Динев, ръководството на Софийски районен съд намира за необходимо да се уточни, че няма никаква родствена връзка между съдията, решил делото и една от страните по същото. Заявяваме, че остро се противопоставяме на използването на квалификации по отношения на съдията, с които се засяга нейното лично човешко достойнство и добро професионално име. Недопустимо е упражняването на правомощия от български съдия, в съответствие със законовите изисквания и по силата на вътрешното му убеждение, да се превръща в повод и средство за личностна разправа и в опит да се манипулира общественото мнение, доколкото съдът е държавен орган, призван да пази върховенството на закона и да съхранява създадения обществен ред. Несъгласието с постановеното решение не може да е повод за личностни нападки към съдията, като правилността на решението подлежи на проверка по законоустановения ред. Ръководството на Софийски районен съд отново заявява принципната си позиция да се противопоставя категорично на подобен вид медийни атаки срещу съдии.

А ето и целият текст на Емануела:

Когато става дума за децата ми, няма как да замълча. Започваме оттам, че нищо от моите доказателства и свидетели по делото не са взети под внимание. Защо ли? Бившата приятелка на Димитър Динев, Ванеса Георгиева (която е изключителен човек и заради която постигнахме споразумение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето, когато са били заедно! Мотивите за съдебното решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от баща му, защото много съм работила. Какво да кажем за докторите, които дават нощни смени, както и за всички жени, които работят нощно време или на смени и имат деца... Нима те не се грижат за децата си? Но според съдия Елена Динева нямаме това право...

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Кюстендилска пролет
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: