Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето защо Гринго е посягал на Софи Маринова
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:45 / 20.07.2019Коментари (0)732
©
Софи Маринова е била системно малтретирана от своя съпруг Тодор Давидов – Гринго не заради ревността на мургавия мачо, а поради отказа ѝ да финансира хазартната му зависимост, съобщава "Уикенд", като се позовава на колежки на ромската фолкзвезда, запознати с поредната ѝ лична драма.

На 26 юни Софи Маринова се разведе с Гринго, за когото се ожени само 5 месеца по-рано. Скоропостижният развод е постановен от съда в Етрополе, като раздялата е по член 50 от Семейния кодекс - по взаимно съгласие и само с едно явяване пред магистратите.

Проверка установи, че бракът между Софи Маринова и Тодор Давидов вече е официално разтурен. Ромската фолк звезда е взела решението след пореден зверски побой, нанесен ѝ от Гринго. Мачото пребил Софка в Брюксел, където певицата изнесе голям концерт. Дни след побоя звездата се появи на рождения ден на своята приятелка и кума Преслава с гипсирана ръка.

Ако се вярва на думите на Софи Маринова, произнесени пред нейни колежки, тя е успяла да убеди Гринго да ѝ даде развод чрез адвокат. Мургавият агресор бил заплашен от юриста, че ако не даде доброволно развод, срещу него ще бъде пусната жалба за домашно насилие и това автоматично ще го прати отново в затвора.

"Гринго е с пробационна присъда с 3-годишен изпитателен срок за рекет и заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Той лежа само 10 месеца в затвора, преди миналото лято Софи да му издейства споразумение с прокуратурата. Според споразумението обаче, ако в следващите 3 години Гринго извърши ново престъпление, автоматично влиза в пандиза, за да излежи още 3 години“, разясниха ситуацията близки до Софи Маринова.

Същевременно "Уикенд" узна и истинската причина за агресията, която Гринго е проявявал над Софка. Мускулестият бивш охранител посягал на възлюбената си заради нейния отказ да му плаща хазартните дългове. Само за последната година след излизането си от затвора Гринго профукал над 200 000 лева на комар и почти не излизал от казината.

"С часове играе на машинките, за няколко месеца успя да профука всички спестявания на Софка. Напоследък тя започна да му отказва пари. Затова са побоите – не от ревност, а заради хазартната зависимост на Гринго“, категорични са близки до ромската чалга легенда. Според думите им, Тодор Давидов не се посвенил да сложи ръка даже върху пликовете с пари от сватбата му със Софи – близо 40 000 лева.

Гринго съумял да натрупа и дългове, които са записани към неговата доскорошна съпруга. Сред завлечените с пари е и Павел на Преслава, който дал над 10 000 лева заем на мачото. Павел обаче е сред малцината, които си търсят парите от Гринго, а не от Софка. Разправят, че мъжът на Преслава даже се заканил да набие своя кумец. Бил му бесен и поради друга причина – онзи го измамил, че ще му осигури работници за черешови масиви.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: