Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бунт срещу Зейнеб в Нова тв
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:00 / 24.06.2019Коментари (0)1181
©
Истински бунт назрява в Нова тв срещу Зейнеб Маджурова. Бургазлийката взима тлъста заплата, а работи най-много 2 месеца в годината и то на разпокъсан график, изчислили нейни колеги. Това сериозно дразни екипа на предаването "На кафе", където Зизу все още се изявява, а напрежението е на път да се превърне в бомба със закъснител. 

Животът в "На кафе" наистина е хубав, както гласи слоганът на шоуто, но само за определени хора и най-вече за вечно усмихнатата Зейнеб. Чаровницата, която от доста време е като залепена за водещата Гала, успяла да си издейства такива условия на труд, че да се явява в студиото, когато иска, а да взима заплата, за която повече ѝ зрителки могат само да мечтая. Говори се, че всеки месец блондинката се подписвала срещу 3 бона – колкото повечето "панелисти" в предаването. Само че, за разлика от тях, тя не е заета всеки ден. 

"Зейнебчето си е построила комунизма! Работи, колкото иска, а парите ѝ са, колкото ѝ трябват", дразнят се колеги на чаровницата. Както е известно, тя не може да се оплаче от липса на финансови средства дори и без заплатата от Нова. От години има връзка с младия милионер Стоян Балевски, който покрива всичките ѝ нужди. Нейната заплата за джобни, ако мъжът ѝ не е на разположение в момента. Именно това най-много дразнело екипа на шоуто. "Защо просто не напусне, за да се даде шанс за работа на някой, който наистина ще работи?", питат се хората в "На кафе". 

Тези дни Зейнеб се похвали, че е открила летния отпускарски сезон и всеки свой ден започва с плуване. През това време "На кафе" все още е в ефир. Миналото лято пък за бургазлийката продължи чак до ноември – едва тогава тя се върна в студиото след почивка, продължила с месеци. Понеже ходи на работа от дъжд на вятър, екипът се принуди да ѝ намери заместници в качеството на звездни репортери – Маги Сидерова и Деси Цонева. 

В "На кафе" сравняват положението на блондинката с това на Джуджи, която изкара няколко години като ко-водеща на Гала. "Тя също се къпе в пари, но въпреки това работеше с желание, а Зейнеб я мързи", ядосва се екипът. Говори се, че хората на Гала са на ръба на нервна криза заради Зейнеб, която работи има-няма 2 месеца годишно, а е с привилегии. Те обмисляли следващия тв сезон да вдигнат бунт, ако тази несправедливост не бъде коригирана, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кюстендилска пролет
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: