Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Разводът на Джулиана Гани заприлича на индийски сериал, разменят си смъртни заплахи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:40 / 04.06.2019Коментари (1)1429
©
След няма и една година брак с лицето Станимир Ташев, Джулиана Гани подаде молба за развод. Това се случи през август 2018, но доскоро развитие по казуса нямаше, тъй като първо Ташев отказваше 8 месеца да подпише документите и второ – след като през март тази година тя реши да го съди поради тази причина, той така и не се появи на делата, като дори не беше изпратил свой адвокат, което допълнително усложни процедурата.

Джулиана многократно изтъкна, че се развежда с него, тъй като той не е искал да работи, а за всичко се е налагало тя да вади пари. С една дума – използвачество от негова страна сложила край на брака им.

Докато отношенията им били още топли, Джулка купува на лизинг (който изплаща все още сама) скъпарска семейна кола, която от глупост записва на негово име. След като Ташев научава, че тя е подала документи за развод, той взима возилото за себе си, а по-късно става ясно, че е заминал при родителите си в чужбина.

Гани започва да се жалва в медийното пространство, че не й пука за колата и парите, които е пръснала по него, че нищо финансово не иска, а само и единствено да й даде развод и да се освободи от него.

Вчера стана ясно, че Джулка е запяла нова песен. Тя се похвали, че до седмица – две вече ще бъдат разведени, тъй като последното дело е минало и съдията е взел решение в нейна полза.Новото 20 тук е признанието на Гани, че е поискала обезщетение от Станимир заради всичките профукани нейни лични средства по него, каквото разправяше, че няма да търси. Желанието й било попарено от съда, тъй като Ташев нямал доходи .

Близки до Мис Силикон, че именно настоящата й половинка Илиян Найденов я е подстрекавал да съди Станимир за пари, пише Хотарена. И не само това – фитнес инструкторът многократно е заплашвал Ташев, че ще го пребие и направо – че ще го убие. Според запознати именно това била причината бившият на Гани да избяга в чужбина.

Ташев и Найденов има за какво да се мразят. След като научава, че е изоставен и заменен, Станимир започва да тръби, че именно той е запознал Джулиана с Илиян, че са колеги и приятели, а впоследствие Найденов я е откраднал от него. Новият мъж на силиконката обаче отрича някога да са се виждали на живо с Ташев, камо ли да имат приятелски отношения.

Джулиана се запознава с Илиян, докато е с Ташев, заради фитнес книгата му, на която тя трябвало да бъде рекламно лице. Впоследствие моделката започнала да спазва написаното в творбата му и Найденов решил да й каже, че я харесва, но с предупреждението, че не иска да бъде разбивач на семейства, а тя заявила, че и без това не иска да изневерява на мъжа си. Но още тогава фитнес маниакът подозирал, че красавицата не е щастлива в брака си.

В крайна сметка двамата с Илиян започват да се сближават и именно той се оказва този, който навива Джулиана да се раздели окончателно с Ташев: "Явно от страх или пък беше свикнала с него и не искаше да се откъсне от тази връзка. Докато не настъпи моментът, в който между нас се получиха нещата. Преди около месец тя ми се обади разплакана и ми каза, че този я свалил от колата по средата на улицата и й хвърлил куфарите. Започнал е да я обижда и ругае. Веднага запалих колата и отидох при нея, поговорихме и я посъветвах да се разкара от този човек“.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Цигански сериал.Джулка :)))) Проблема не е,че не е искал да работи,а че си е харесала друг.Интересно ако един мъж изкарва пари ,а жена му харчи и чака на него...е редно.Обратния вариант не изтрайва и година!Тя щото Джулка се е скършила от бачкане :)
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: