Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Битката за наследството на Тодор Колев става все по-ожесточена
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:05 / 30.03.2019Коментари (0)1234
© БТА
Вдовицата на Тодор Колев крие ключовете за имотите от децата му, стана ясно на поредното заседание по делото за тяхната делба. Дъщерята Албена и синът Александър не могат да влязат във владение на наследството си, въпреки решението на съда от края на 2018 г., с което се разпределят частите за всеки от тях, пише "Телеграф".

Затова актрисата от Народния театър и музикантът са се принудили да добавят още един иск в процеса – за пропуснати ползи. От 2017 г. те опитват да си поделят наследството на великия комик, но връзката помежду им изглежда като развален телефон. Пред съдия Стефан Шекерджийски адвокатите и на двете страни заявиха, че клиентите им са правили опити да се свържат по телефона един с друг, но се оказало, че "няма връзка с този номер“. Защитничката на Мария Колева обясни, че тя се е преместила да живее при сина си в Гърция след смъртта на любимия.

Имотите, които делят Колеви, са апартамент и два гаража в столичния квартал "Хладилника“, където големият комик прекара последните години от живота си, както и магазин в Благоевград. Софийските имоти са в близост до големи търговски център, който единствен може да се похвали със станция на метрото. Подземният гараж е от 17.3 кв.м, купен заедно с магазин от 20,9 кв.м от актьора през 2005 г. от фирмата, построила цялата кооперация, която по това време е имала идея да направи подземен мол, свързващ хотел "Хемус“ с РУМ "Черни връх“.

В района Адама е имал още един имот, вероятно придобит преди имотния регистър да стане електронен, тъй като там няма информация за него. Но покрай съдебните документи за делбата става ясно, че е апартамент от 86,2 кв.м., състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, антре, коридор и тераси, а към него има и гараж от 19 кв.м. Магазинът в центъра на Благоевград е с площ от 20,94 кв.м. и към него са включени и прилежащи към обекта 113 кв. м. от общите части на сградата и от правото на строеж върху мястото.

С решение от 26 октомври 2018 г. Софийският районен съд е допуснал делбата на имотите между Александър, Албена и Мария Колеви. За апартамента с гаража дяловете са по една трета идеална част за всеки съделител, докато при магазина и подземния гараж разпределението е следното – 4/6 остават за вдовицата, а по една шеста за всяко от децата на актьора. В момента тримата се опитват да се споразумеят как да си ги разделят, така че всички да са доволни. Децата обаче искат да си получат и пропуснатите ползи от това, че толкова време не са могли да се възползват от наследствените имоти.

"В момента не мога да ви кажа сумата, някъде около 20 хиляди лева е“, обясни адв. Янев, който защитава дъщерята и сина.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: