Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Докато Рачков се радва на свободата си, бившата му любима изпадна в депресия и се затвори вкъщи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:08 / 29.03.2019Коментари (0)1043
© Инстаграм
С любовта на една от най-обсъжданите двойки у нас – Мария Игнатова и Димитър Рачков, окончателно е свършено, а раздялата им вкара блондинката в тежка депресия.

Актрисата била напълно съсипана от финала на отношенията си с Рачков и стояла по цял ден заключена в дома си. След 10-годишна връзка, преминала на приливи и отливи, комикът каза финално "Сбогом" на бившата си половинка и я изхвърли от дома си и живота си. 

Изоставената блондинка напуснала просторната му къща в Панчарево и се преместила да живее в къща в Драгалевци. Имотът е собственост на майка й, която над 20 години развива бизнес с фабрика за дрехи и благодарение на него Мария има дом, чиито врати винаги са отворени за нея, писа "Уикенд“.

Рачков обаче приемал доста по-лежерно промяната в личния си живот и не давал вид на покрусен. Доказателство за това е фриволното му поведение в шоуто за имитации "Като две капки вода". Във всеки епизод водещият нескрито флиртува с певицата Мария Илиева и често й прави недвусмислени намеци. Дори си позволява да я нарича Миче – умалителното, с което доскоро наричаше бившата си половинка Мария Игнатова. Още със старта на култовото шоу комикът се държи като свободен мъж и отрупва с комплименти певицата. Крахът на отношенията им, както и демонстративното поведение на Рачков са напът да съсипят Мария, притеснени са в телевизионната гилдия. 

39-годишната Игнатова давела мъката си в алкохол и дори най-близките й приятелки не били в състояние да я утешат. Дългогодишната спътница в живота на комика била огорчена от бруталното му отношение към нея. "Отнесе се с мен като с животно. Изхвърли ме като мръсен парцал", жалвала се пред приятелките си красавицата. 

За да избяга от мрачните си мисли, Мария изразходвала гнева си във фитнес залата. Това е единственото място, което тя посещавала. Всеки ден Игнатова тренирала по около 2 часа, за да не рухне психически.

За подтиснатото й състояние допринасяли свалянето от екран на "Господари на ефира", където тя се изявяваше като водеща, както и липсата на допълнителни ангажименти, които й подсигуряваше Рачков. След раздялата им интересът към Игнатова драстично намалял, тъй като появата им заедно вече била невъзможна, а клиентите ги наемали предимно заради комика. Двамата вече избягват да се появяват на едни и същи партита, организирани от фирмата на Халваджиян и други служебни ангажименти. 

Преди да се разделят, двойката заработваше стотици хиляди от общите си ангажименти. Митко осигурявал на Мария участия в телевизионни реклами, частни партита, халтури и други джамборета, които се плащали много добре. Според запознати, хонорарът, който искала светската двойка, за да води фирмен купон, сватба или рожден ден, бил общо 6000 лв.

Не за първи път лабилната Мария изпада в тежка депресия. Склонната към угнетено психическо състояние блондинка има едни тежък срив в миналото си. Неведнъж красавицата е разкривала, че се е разделила с бившия си мъж Петко Димитров, който е баща на сина й Виктор, не заради изневери или ревност, а заради тежка следродилна депресия. "Не бях на себе си, спрях да се храня, плачех по цял ден", признавала е Мария. Освен това тя от години страдала от хронично безсъние и спяла само по няколко часа на денонощие. 

Така и не стана ясно причината за окончателната раздяла на Мария и Димитър Рачков. Най-вероятно двойката е сложила финална точка в отношенията си заради изневяра. Пословично ревнивия Рачков открито се дразнел от флиртовете на половинката си, която открито провокира мъжете. Възможно е комика да е научил за някоя нейна забежка, за да се държи така жестоко с Игнатова, смятат в шоу средите.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: