Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цвети Стоянова се върна към спомена за опита за самоубийство заради Коцето
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:03 / 26.03.2019Коментари (0)1022
©
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова "скочи" отново през прозореца заради фолкпевеца Константин. Лично чалгарят пожелава младата девойка да изиграе драматичните сцени в новия му клип и тя с охота се съгласява, макар това да я връща към тежкия момент на опита за самоубийство. "Със сълзи от радост благодаря на всички колеги и приятели за подкрепата, обичам ви! И специално на Цвети Стоянова благодаря за невероятната смелост и професионализъм", заяви емоционално Коцето.

Гимнастичката има главна роля в новия му клип "107 дни", в която стои пред отворен прозорец и след това изчезва, върти огньове и пребива певеца, който видимо страда по нея. Това е първото участие на гимнастичката във видеоклип след инцидента на 14 юни 2016 година, когато полетя от 6-ия етаж на жилищен блок в столицата. Преговорите за изявата на Цвети не продължават дълго и тя склонява да участва в проекта. Не се чумери и на идеята на Коцето и режисьора да застане пред отворения прозорец, намеквайки, че отново ще полети. В края на видеото самият Константин установява, че Стоянова я няма, а завесите се веят край зейналия прозорец, пише "България днес".

Самата тя признава, че често се връща към момента на падането и не иска да го забрави."Странното е, че понякога сама се подсещам нарочно. Опитвам се да си спомня всичко в детайли. Доста често ме натъжава и плача, но след това се чувствам по-силна и се подсещам през какво съм минала и от какви неща сега се притеснявам. Помня момента, в който си затворих очите и повече не ги отворих. Знам какво ме спаси! Виждала съм го, изпитвала съм го, след това то ми беше затвърдено. Освен Господ, това е моята майка", коментира гимнастичката. Специално участие в песента има и Цветан Недялков от "Ку-ку бенд", който изсвирва драматични акорди на китарата си.

Покрай еуфорията за "107 дни" фолкаджията направи и официално признание на нещо, което всички очакваха - той е аут от музикална компания "Пайнер". "Факт е, че вече не съм в редиците на "Пайнер". Изкарахме едни хубави 12-13 години, изпълнени с много турнета, емоции и приятни спомени", потвърди изпълнителят. "Смятам, че вече съм достатъчно подготвен, имам доста опит и има какво да дам на младото поколение. Има безкрайно талантливи млади хора. Сега е моментът да обявя новата продуцентска компания, която направих - "Фирмата", сподели той. "Имаме кастинг, който вече е факт. Може да се види в моите социални мрежи", обяви Константин. Певецът коментира, че съпругата му го е подкрепила за решението му да създаде продуцентска компания.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Кюстендилска пролет
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: