Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Игнатова се изнесе от дома на Рачков! Той: Сбогом!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:33 / 22.03.2019Коментари (0)1463
©
10-годишната връзка на Мария Игнатова и Димитър Рачков е живото доказателство за истинността на народната мъдрост, че счупеното не се лепи. След едногодишна раздяла, миналото лято една от най-обсъжданите двойки у нас реши да даде втори шанс на отношенията си. Уви, възкръсналата им любов не просъществува дълго и те вече са окончателно разделени, писа "Уикенд“. Двамата ту се събираха, ту се разделяха. След поредния Ренесанс в отношенията им миналото лято, слухове за изневери, съпровождани с бурни скандали, съвсем обтегнали отношенията им. Неотдавна те решили да сложат точка на дългогодишната агония. "Не мога повече да живея така", категоричен бил комикът и помолил Мария да се изнесе от дома му.

Че с връзката им е свършено потвърждава и фактът, че от началото на тази година Митко и Мария нямат нито една публична поява заедно. Доказателство е и фриволното поведение на Митко в шоуто за имитации "Като две капки вода". Водещият нескрито флиртува с певицата Мария Илиева и често й прави недвусмислени намеци. Още със старта на култовото шоу комикът започна да се държи като свободен мъж и да я отрупва с комплименти. Актьорът смело импровизираше, като се завираше под полите на Илиева, за да свали жартиера й, нежно я прегръщаше, целуваше и й подаряваше цветя.

През лятото на 2017-а Митко обяви по холивудски със съобщение до пресата, че връзката му с колежката Мария Игнатова е приключила. Новината бе изпратена до медиите от пиара на продуцентската компания "Глобал филмс" Ани Халваджиян. Звездната двойка се опитваше да крие краха в отношенията си повече от година. След публичното оповестяване на Рачков за края на връзката им, рязко секнали офертите към звездната двойка за халтури и частни партита. Двaмaтa увеличили приходите си с цели 2 милиона лева преди да си кажат "сбогом", показват данни, изнесени в Търговския регистър. 

 

Фирмата на Рачков, която е само за дейности извън ангажиментите му в телевизията, е прибрала 2 милиона лева за няколко години. Халтурите на комика и появяването му в предизборни кампании и като водещ на различни фирмени партита и други джамборета, се плащали много добре. Затова Рачков пожънал големи финансови успехи. 2015 г. е най-успешната за фирмата на комика, а финансовите отчети показват пeчaлбa oт 1 млн. лв. Според запознати, хонорарът, който искала светската двойка, за да води фирмен купон, сватба или рожден ден, бил общо 6000 лв. 

А блондинката не само получавала луди пари като водеща на "Господари на ефира“ и на "Х фактор“, но и се занимавала с търговия. Поне такава е основната дейност на фиpмaтa й "Джeтceттep". Какво продава Мария не е ясно, но печалбата си я бива – половин милион лв. за една година. Крахът на любовния им фронт обаче сложил край на апетитните печалби от най-различни ангажименти. След раздялата им интересът към Игнатова драстично намалял, тъй като появата им заедно вече била невъзможна, а клиентите ги наемали предимно заради комика. 

Съвместни снимки на комедийния сериал "Полицаите от края на града", в който Рачков имаше главна, а Мария епизодична роля, събра двойката на снимачната площадка. Именно там угасналата им любов отново се възпламени и те решиха да си дадат още един шанс. Двамата с Рачков отново подновили участията си по частни партита. В началото на септември миналата година Митко и Мария откриха заедно 16-ия сезон на "Господари на ефира". За изненада на зрителите, те застанаха рамо до рамо за първи път от 7 години, а рейтингът на шоуто скочи. Уви, този пък раздялата им се оказала окончателна.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: