Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бивш разследващ полицай и таекуодист в надпревара за мечтаната престилка на хоби готвач на "MasterChef"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:07 / 23.02.2019Коментари (0)1484
На 25 февруари, точно в 21:00 часа MasterChef се завръща в ефира на bTV. В петия сезон на шоуто на добрия вкус Chef Андре Токев отново ще погледне в бъдещето, за да види следващите крачки към успеха и съвършенството в трудностите, които те правят по-добър. Изправяйки се безстрашно пред риска, той променя имиджа на българския готвач. Chef Петър Михалчев се заема да открие истината в сегашния момент, където и да го отведе предизвикателството. Chef Силвена Роу търси магията на сърцето, изкуството, което споделят всички хора по света. С опит от Лондон до Ню Йорк, от България до Дубай, в най-вълнуващите времена за кулинарната професия, тя се завръща у дома, за да промени и обогати живота на хората с храната. А общата им цел е една – да открият следващия MasterChef на България във вълнуващите битки на арената на добрия вкус.

В първия епизод от приключението MasterChef 5, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев ще посрещнат харизматичната топ кулинарка Chef Силвена Роу, за да опитат заедно емблематичните ястия на стотици хоби-готвачи, мечтаещи за своята престилка. За да я получат и тя да ги отведе до престижната титла и наградата от 100 000 лева, те трябва да приготвят толкова впечатляващо ястие за 1 час, че да получат одобрението и на поне двама от топ гурманите. А те търсят прочит на традиционната кухня в модерен и амбициозен вариант, и то в перфектната комбинация между вкус и елегантност.

Сред желаещите да станат част от петия сезон на кулинарното шоу на добрия вкус, са хора, които търсят своето място в света на изкуството, естетиката и насладата от живота. Дама, която е приела за своя мисия да върне младите в кухнята, човек, който вярва, че с храната можеш да кажеш "обичам те“ по-добре от който и да е подарък, борбена личност, преодоляла страха и притеснението от камерите и бивш разследващ полицай, преследващ целите си до край, ще бъдат малка част от "предястието“ на журито. В най-голямата кухня на България ще влязат кулинар, търсещ реванш за 4 години "терсене“, такъв, който търси професионално преориентиране и друг, който иска да накара баща си да се гордее. Професионален таекуодист, модел и медицински представител ще опитат шансовете си да нарекат себе си следващия MasterChef на България.  

Строгото и вдъхновяващо жури ще бъде изкушено от леки като перо профитероли с крем англез и "юнашка“ порция от готвача на цар Борис III. Андре, Петър и Силвена ще опитат фламбе с ракия, миди Сен Жак с кървавица и даши бульон, бургер с чипс от земна ябълка, севиче, шакшука и телешко Уелингтън. Вълнението, признанието, гордостта и увереността в собствените възможности ще се редуват с разочарование, упоритост и неудовлетворителна възбуда. Но в MasterChef няма място за компромиси, конкуренцията е огромна, а достойните за доверието на журито – малцина. Топ професионалистите ще изпратят някои с апела да пазят, защитят и докажат заслужените престилки, а други - с пожеланието да продължават да работят върху способностите си и никога да не се отказват от страстта си.

Кой сандвич заслужава да се нарече изкуство, може ли шлосер-монтьор да бъде творец в кухнята, колко апетитен може да бъде телешкият мозък и как традиционният сакарски тиквеник заживява нов живот? Коя ще бъде първата "порция“ хоби-готвачи, които ще вземат своята престилка и ще влязат в кухнята на MasterChef.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: