Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гала приготви възглавници и топла вода заради опасност от раждане в ефир
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:01 / 24.01.2019Коментари (0)2354
Алекс и Дани Петканови гостуваха при Гала в "На кафе“ преди дни. Водещата на предаването се беше подготвила с възглавници и топла вода, тъй като се очаква моделката да роди всеки момент и не е ясно кога точно ще настъпи той. Красивата Александра е в деветия месец и най-вероятно тази седмица с Лудия репортер ще станат родители на първородното си детенце. Брюнетката и съпругът й са посещавали курсове за бъдещи родители, където Дани се е научил как да къпе бебчо и как да му сменя памперсите, за да отменя майката. 

Богданска показа и какъв танц играят с Даниел, който ще направи раждането по-благоприятно и възможно най-кратко, тъй като е решила това да се случи по естествен път. В един момент, докато изпълняваха движенията, моделката реши, че е по-добре да спрат, за да не вземе наистина да роди в студиото. В началото на бременността си е позволявала да яде неща, за които преди не се е сещала, а и режимът й не е позволявал. Алекс сподели, че си е правила филийки с майонеза и кренвирши, а Дани настоятелно я молел да хапва истинско месо, а не този колбас. Но бил безсилен и в крайна сметка склонил да бъде волята на любимата му. 

Двамата са обсъждали темата да имат деца, но не бързали и не очаквали, че толкова бързо ще се получи. Още от първите проби успели, но Алекс до последно не вярвала, че се е получило. Петканов започнал да забелязва промени в тялото й, като например – уголемяването на гърдите й, но манекенката отричала. Купил й тест, който пока
зал отрицателен резултат. След седмица – две красавицата забелязала, че цикълът й закъснява, но си е помислила, че заради диетите, които е спазвала, отново са се появили кисти. 

"Запазих си час при лекар, отивам и казвам: "Докторе, пак ми се появиха кистите", а той ми казва: "момиче, ти нямаш кисти, имаш сакче". И аз тогава, въпреки че ме е срам да ви кажа, с мойто невежество му викам: "Ужас, сакче, как се лекува това?". И като ми каза, че съм бременна, направо сърцето ми се разтрепери. Бях в Благоевград при родителите ми и трябваше на другия ден да се прибера при Дани, а нямах търпение да му кажа. Затова му се обадих и му го казах по телефона. Има записано видео на разговора ни“, разказа в ефир Богданска, пише "Хотарена".

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: