Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изключително грозни думи на Благой Георгиев и Златка засегнаха негова бивша половинка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:34 / 15.12.2018Коментари (0)2915
©
Истинска война се заформи между Благой Георгиев и бившата му съпруга Христина за децата на футболиста. Джизъса, новата му приятелка Златка и дори роднините му твърдят, че той няма възможност да вижда наследниците си, а бившата му съпруга ги насъсква срещу него. В същото време самата Христина твърди, че това не е вярно и Благой редовно се вижда с децата си.

"Благой вижда децата винаги когато пожелае. Дори в момента са при него. Той е техен баща и има право да ги вижда. Изобщо не е вярно, че ги спирам". Това сподели пред "България Днес" бившата съпруга на Благой Георгиев Христина Витанова. Тя отхвърли категорично всички твърдения на Джизъса и новата му изгора Златка Райкова, че не пуска двете си деца Йоана и Давид при баща си. Същинската война по темата с малчуганите бе разпалена от звездната двойка по време на участието им във "ВИП Брадър".

"Казах ти, че няма да ми даде децата. Сега само да изляза, направо ще й изкъртя муцуната", изцепи се Благой за майката на децата си в изблик на ярост в риалити формата. За да не остане по-назад, Райкова също нападна Хриси: "Не са дали децата, това е станало... Никога няма да ти ги даде. Тя е такова зло, че...", изсъска плеймейтката.

"Интелигентните и възпитани хора могат сами да си направят заключенията от това как един човек пред цяла България казва, че ще разбива лицето на майката на двете си деца. А със Златка лично не се познаваме. И не знам как, без да ме познава, преценява какъв човек съм. Била е повлияна от Благой вероятно, така си го обяснявам. Но аз съм широкоскроен човек и ще подмина темата. С Благой сме разделени вече пет години. Да, имаме деца и ще бъдем свързани с тях, но не желая по никакъв начин да бъда намесвана в неговия личен живот", категорична бе Христина.

"Кажете на Христина да не ви изпраща". С тези думи посрещна журналист на "България Днес" бащата на Благой Георгиев - Жоро. Медията ни завари таткото на влизане в семейната къща в столичния квартал "Суходол". Разбирайки, че журналист го търси за интервю, мъжът свъси вежди и побърза да влезе в дома си, заключвайки портата на двора. До този момент вестникът не беше осъществил връзка с Христина. Именно тази негова реакция провокира медията ни наистина да потърси бившата половинка на Джизъса. Бащата на екснационала не повярва и беше твърдо убеден, че Христина е "изпратила журналистите". Което още повече затвърди усещането за явна конфронтация.

"Вече не съм отворена към тях, защото бях прекалено дълго време. Прецених, че не заслужават моето коректно поведение. Говорим за Благой и за неговите родители. Смятам, че Златка по никакъв начин не е фактор в нашите отношения с Благой. Още повече по темата с децата", сподели още Хриси и на няколко пъти помоли да не бъде намесвана повече в казуса.

В минали години бившата гимнастичка е пускала децата си при Есмер в Русия. Тогава нямаше проблем малчуганите да пътуват зад граница при баща си. Витанова дори даде зелена светлина на отрочетата да отидат на почивка с бременната тогава рускиня и баща им, спомнят си по-паметливи техни познати и допълват, че дори е можела да не го прави, след като Благой забремени и Есмер и тя му роди момче. А сега е с плеймейтка, за която гримьорът Валентин Кулагин и медийни публикации твърдят, че е била жрица на любовта.

"Който трябва, знае каква е истината. Аз нямам добри отношения с него, защото той така го е направил. Аз и хората до мен знаем каква е истината, защото имаме достатъчно много свидетели на всичко случило се през последните пет години. Не искам да доказвам на някой каква е истината. Всеки сам може да си прецени. Под достойнството ми е да влизам в разпри и войни. Лошото е, че децата стават свидетели на цялата тази отвратителна история", категорична бе в заключение Христина.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: