Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Илиана Раева: Поканили сме Лили Иванова, Слави Трифонов има огромно желание!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:48 / 04.09.2018Коментари (0)1826
©
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри, че гост на световно първенство, което ще се проведе в "Арена Армеец" от 10 до 16 септември, ще бъде шефът на МОК Томас Бах, който за първи път ще присъства на подобен форум.

"Благодаря на Министерството на спорта и нашите спонсори за огромната помощ при организацията на световното първенство. Такова съоръжение не е правено никъде. Направихме всичко според изискванията. Гостите, които ще дойдат, ще бъдат много доволни от това, което сме направили. Световното ще е с рекорден брой участници - 61 страни. Постарали сме се да предоставим възможно най-добрите условия.

Тренировките на гимнастичките ще бъдат в специалната зала "Златните момичета", която ще бъде изградена на паркинга, но ще бъде с климатизация и ще има 4 килима. Още три в зала "София", още два в тренировъчната зала на "Арена Армеец". Оттам директно с топла връзка ще се влиза в състезателната зала. Направихме чудеса. Никога не е правено по-удобно. В залата са изградени 4 ресторанта.

За световното първенство ще пристигнат 67 от нашите световни шампионки в художествената гимнастика. Единствено Анелия Раленкова не може да присъства. Пристигат още 15 световни шампионки от Русия, Испания, Италия, Украйна. Алина Кабаева, Евгения Канаева, Маргарита Мамун ще бъдат тук. Ще присъства президентът на МОК Томас Бах, който за първи път ще бъде на Световно по художествена гимнастика. От японската телевизия ще снимат филм за световното първенство.

Очакваме рекорден брой фенове от чужбина. Ще има игри с публиката. Водещите ще интервюират интересните лица по трибуните. Поканили сме специално Лили Иванова. Огромно желание да присъства имат Слави Трифонов, Орлин Горанов и Мариана Попова. Всички те са изпълнители на някои от музиките в в съчетанията. Приготвили сме вълнуващ филм за България, приготвяме силно откриване и успяхме да организираме запомняща се гала, която ще бъде предавана в целия свят.

Това ще бъде спектакъл, нищо общо с това, което е правено досега. Спектакъл със светлинни ефекти. Ще има щанд с артикули на Световното. Ще има реплика на златния медал и дипломи, на които собственоръчно ще може да бъде написано, че е световен шампион. Ще има щанд за безплатен грим. Ще се раздават и специални плакати, на които ще бъде изобразен националният трикольор", каза Раева.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: