Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (6)
Пирин не успя да победи Верея
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:00 / 31.10.2016Коментари (0)848
© Blagoevgrad24.bg
Пирин и Верея завършиха 1:1 в мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Гостите от Стара Загора поведоха чрез Момчил Цветанов в 41-ата минута, а Александър Башлиев изравни в 77-ата.

По този начин "орлетата" останаха на 10-о място във временното класиране, но вече имат актив от 13 точки.

Още в 5-ата минута Пирин можеше да открие, но Даниел Младенов пропусна от чиста ситуация, след като получи от Благов зад гърба на цялата защита на гостите.

Домакините претендираха за дузпа в 30-ата минута, когато вратарят Иван Караджов събори Станислав Костов, но реферът Владимир Вълков подмина ситуацията.

В края на полувремето вратарят на Пирин Красимир Костов спаси сигурен гол, отразявайки силен удар на Сукуна.

В 41-ата минута обаче Верея поведе след изключително красиво попадение. След изпълнение на тъч Сукуна продължи с глава към Момчил Цветанов, който от границата на пеналта засече от воле с левия крак за 0:1.

След почивката Пирин търсеше по-активно гола в стремежа си да изравни. В 53-ата минута Стилиян Николов видя включването на Даниел Младенов. Ударът обаче бе спасен от Иван Караджов.

След 60-ата минута дойдоха и спорните положения. В 62-ата Здравко Илиев бе фаулиран. Домакините претендираха, че Тони Тасев е ударил с умисъл съперника. Удар имаше, но не последва санкция за Тасев.

Две минути по-късно играта не бе спряна след като Станислав Костов бе ударен в гърдите от Илия Мунин и остана да лежи в наказателното поле на Верея. Съдията Владимир Вълков обаче за пореден път подмина ситуацията.

Пирин все пак стигна до изравнително попадение в 77-ата минута. След грешка в защитата на Верея Стилиян Николов намери Александър Башлиев, който с диагонален шут изненада Караджов за 1:1.

В 85-ата минута Даниел Младенов обаче стреля неточно след като бе намерен от Ндуе Муйеци и пропиля шанс за Пирин. Домакините наложиха натиск, но така и не успяха да вкарат втори гол.

В 89-ата минута Тони Тасев напредна и стреля, но Иван Караджов успя да избие с една ръка.

В добавеното време и двата тима имаха шанс за победно попадение. Първо Владислав Златинов отправи хубав удар за Пирин, но право в ръцете на вратаря на Верея Иван Караджов, а малко по-късно Момчил Цветанов можеше още веднъж да се превърне в герой за Верея. Елиаш намери Цветанов в наказателното поле, но той стреля в ръцете на вратаря.

Пирин игра в състав:

Красимир Костов, Кристиян Кощрна, Румен Сандев, Стилиян Николов, Александър Башлиев, Орлин Старокин, Антон Костадинов, Димитър Благов (63- Муйеци), Тони Тасев, Даниел Младенов, Станислав Костов (75- Владислав Златинов).

Още по темата: общо новини по темата: 1
31.10.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: