Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Генов: Локо (ГО) е напълно преодолим съперник
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:28 / 04.08.2016Коментари (0)513
© ОФК Пирин
Старши треньорът на "Пирин" Стефан Генов изрази оптимизъм преди второто поредно домакинство на "орлетата", в първенството на Първа лига.

"Направихме си съответните анализи от мача с варненци и сме пределно мотивирани тази неприятна загуба, утре да я заличим. Може да се каже, че познавам добре отбора на "Локомотив" ГО, но чак в детайли не. От първия мач с "Нефтохимик" железничарите ми направиха добро впечатление. Треньорът им Ангел Червенков за мен е един доказал се специалист, не само у нас, но и в чужбина. Със сигурност това е труден съперник, но напълно преодолим за нас. Ние ще направим всичко възможно да зарадваме привържениците на "Пирин" и се надявам те да си тръгнат доволни от стадион "Христо Ботев" след края на мача", заяви Генов.

Оптимизмът на селекционера е подкован и от факта, че всички футболисти са здрави и наличието на нови опции при определянето на състава.

"За първия кръг нямах кой знае какви опции, но сега вече имам достатъчно и със сигурност ще има промени в титулярния състав. Илия Димитров ми направи добро впечатление в тренировките, дисциплиниран и работоспособен футболист и мисля, че това е добра опция за нашия отбор. Освен Димитров в групата за мача ще попадне и бразилецът Алесандре Ханс, който вече има работна виза", допълни Генов.

Още един атакуващ футболист съвсем скоро ще се появи в игра. Даниел Младенов тренира на 100% и след два кръга може да влезе в групата. Той участва във всяка тренировка, но проблемът при него е психологически.

Селекционерът заяви, че все още има страхове да не бъде употребен прекалено рано. Лекарите казват, че е напълно готов за участие в двубоите.

От името на ръководство, треньори и футболисти, Стефан Генов изказа искрени съболезнования на семейството и близките на починалия по време на тренировка Траян Дянков.

Още по темата: общо новини по темата: 4
07.08.2016
06.08.2016
04.08.2016
03.08.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: