Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Даниел Генов подписа с Пирин!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:29 / 14.01.2016Коментари (2)728
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на ОФК Пирин Наджи Шенсой се завърна днес рано сутринта от Турция и веднага проведе функционални тестове с футболистите на базата в с. Рилци. Пиринци заминават днес към с. Брестник пловдивско, където ще проведат първия си подготвителен лагер в модерния хотел "Беркут", разполагащ с идеални условия за подготовка на футболни отбори.

"Предстои ни много работа по време на лагерите. В на този първи етап ще работим основно върху издръжливостта на състезатели и адаптацията на новите момчета. Към момента взимаме две нови попълнения - Даниел Младенов и Смаил Креболиев. Извън плановете ми остават Дяков, Якимов и Хаджииванов. Надявам се да се привлечем с още двама по постове, които са набелязани предварително, което не означава, че сме се подсилили, а че сменяме един тип футболист с друг. Ако привлечем още, тогава ще подсилване" , заяви специалистът по повод селекцията.

Желанието на Шенсой е вторият лагер за орлетата да се проведе в Турция, където те ще имат възможност да изиграят силни контролни срещи с отбори от цял свят. Според него би било доста трудно ако се наложи зелените да останат в България. Този лагер е плануван за 14 дни, считано от 28 януари. За първия, специалистът планува само една контрола - на 24 януари в Брестник, срещу Асеновец от Асеновград.

Минути преди ОФК Пирин Благоевград да замине за лагер в Брестник, орлетата се подсилиха с още един състезател. Офанзивният полузащитник Даниел Генов подписа със зелените и вече официално е част състава на Пирин. До скоро Генов бе играч на Ботев ПД, а преди това се подвизаваше в Локомотив София, Интер Баку и др. Халфът е на 26 години и е бивш младежки национал.

Двадесет и пет състезатели се качиха в клубния автобус днес следобед. Сред тях са новите играчи - Младенов, Креболиев и Ганев, а освен тях с отбора са и младите надежди Чапов и Грозданов.

Още по темата: общо новини по темата: 44
18.08.2016
19.07.2016
03.03.2016
16.02.2016
12.02.2016
12.02.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
ДОБЪР ФУТБОЛИСТ УСПЕХ ДАНИЕЛЕ ...И...ш***й...ЖЪЛТИТЕ
+2
 
 
Пак шефовете и треньорите правят грешка , като нямат намерение да привличат опитен централен защитник . Усещам , че ще стане нещо подобно , като с Мишо Иванов . Ще има фатално загубен мач , заради неопитността на някой от младите централни защитници .
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: