Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов идея как да удвои заплатите на лекарите от Спешна помощ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:17 / 03.11.2011Коментари (11)686
© Blagoevgrad24.bg
Спешната помощ ще премине към областните болници - това ще удвои заплатите на лекарите, които се занимават с тази дейност, каза премиерът Бойко Борисов, който откри отделение по хемодиализа в "Пирогов".

Той допълни, че се консултира с директорите на големите болници, тъй като са в системата от години, и всички са на мнение, че Спешната помощ трябва да отиде към областните центрове. Тогава и заплатите там ще се увеличат.

Парите за Спешна помощ ще останат за сметка на държавата, уточни здравният министър Стефан Константинов. Ще има ново оборудване и нова техника за линейките. Всичко това може да се случи за една година, но ще даде резултати след две-три години.

"Така че може да считате, че реформата в тази област, е започнала, но понеже е много важна, искам да сме максимално сигурни, че стъпваме на проверено и здраво решение", каза още Бойко Борисов.

Източник: Агенция "Фокус"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.11.2011 г.
0
 
 
Пълна каша във всички сектори. Бойковизма смени комунизма.Да ви е честито. Докторите да не роптаят ами да си натискат парцалите , че иначе съкращения и навън от България.Те това им е целта на следващите избори да няма избиратели.
0
 
 
Профане, профане! А уж нещо ми беше обещал. Само един ден ни спести от помията си, или по-точно, само един ден си вземаше хапчетата редовно и пак се изтърва. Хайде сега пак, вземи си, хапченцето, моля те!!!
0
 
 
а на теб особено .....само негативи коментари и нищо друго
-1
 
 
абе някои-не дай Боже-не са стигали до операции луди..да видят за какво става дума! ще дрънкат тогава за лекари ли да платят,Боко ли,баба ми ли..или дядо Боже! Народът гине в Българско,ама ..голяма работа! Вървете вижте белите страни КАК са и КАКВО са,какво се прави! обрали ви,ошушкали ви властовите престъпници-многократно и десетилетно-но винаги ви е малко,все на ново "мислите" и уж почвате и все ..ясно КАК и КЪДЕ! В материала дрънкат за повече мангиз за мангизлиите лекари,а някои се дърлят за парата за операции дето ясно кой ...не може да плати!! БГ народа!аре баста:-0
+2
 
 
Фанка, вземи прочети тая Хипократова клетва и после говори! Операцията като струва 50 000лв, лекара да си бръкне в джоба, да ти я плати и да ти я направи. А после ти си недоволна и го съдиш!
+2
 
 
Не разбрах кой обвиняваме в крайна сметка :Д ако не са дали пари, защо не са, ако са, защо са... Аз не знам някъде по другите държа и да оперират безплатно или ебткно...
-1
 
 
Ах, колко сме милосърдни - църкви, болници ... Те и лекарите са в нарушение на Хипократова си клетва, щом като лекуват след като им платим, аз имам нужда от операция, примерно, но нямам пари да си я направя, никой лекар не е казал, добре, ти не можеш да ми платиш, но аз ще те опирирам независимо от скъпоструващата операция, защото твоя живот е на първо място ....
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: