Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тя е на 44, известна и обичана от българските зрители и очаква първото си бебе
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:05 / 25.01.2024Коментари (0)474
Турската актриса Сонгюл Йоден, известна с ролята си на Инджи от култовия турски сериал "Перла“, най-после разкри бременността си пред своите почитатели. Досега актрисата пазеше новината в тайна, макар всички медии в южната ни съседка усилено да тръбяха за щастливото предстоящо събитие. В последните дни звездата публикува десетки снимки, на които позира в дома си с бременно коремче. 44-годишната Сонгюл още не е признала какъв е полът на бебето, нито кога ще бъде терминът ѝ. С бащата вече имали и избрано име за първото си отроче.

През 2020 г. екранната Инджи се омъжи за бизнесмена Арман Бичакчи, с когото се запознават по време на театрално представление. На стилното им тържество тогава присъстваха само 20 души заради Ковид пандемията и мерките около нея. Арман е втори съпруг на известната актриса. В периода 2002-2011 г. Йоден бе омъжена за актьора Джанберк Учуджу. Според разпространяваните в медиите информации бракът им приключва заради ревност от негова страна, породена от екранния партньор на Сонгюл в "Перла“ Къванч Татлъту.

Въпреки че двамата отричат да имат връзка, почитателите на хитовата поредица вярват, че любовта им от екрана се е пренесла и в живота. Но след края на сериала всеки от тях поема сам по пътя си. Бракоразводното дело с колегата ѝ се точи четири години. Срещу Джанберк тя е подавала два пъти жалби, свързани със заплахи.

След развода актрисата стана посланик на добра воля на ООН и глас и лице на турския офис на службата на световната организация за борба с насилието срещу жените. В личния ѝ живот последва връзка с 11 години по-възрастния ѝ колега Керем Алъшък, който е син на един от най-известните турски актьори на миналия век – Садри Алъшък. Тя дори се пренесе в крайбрежната му вила на Босфора. Нещата обаче не се получиха и се стигна до раздяла. И през 2016-а екранната Инджи срещна бизнесмена Арман Биракчи, с когото сега очакват първата си рожба.

Красавицата е родена в Диарбекир в семейството на предприемач. Тя е предпоследната от пет сестри. Като малка "Розата от Турция“ е наричана "Хвърчилото“, защото била много слабичка, а на 9 години започнала да пише стихове и разкази. Пише и досега, но ги показва само на приятели. Имала много висок успех в училище, а майка ѝ искала тя да стане адвокат.

По-късно обаче никой не се учудил на избора ѝ да учи в театралната академия. В Турция популярността на актрисата нараства все повече, след като влиза в кожата на Ясемин – прототипа на Сюзън в "Другите отчаяни съпруги“. Сонгюл продължава своята успешна кариера както на театралната сцена, така и пред камера. В момента си е взела кратка почивка, за да се наслади на бременността и приближаващото раждане, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 5431
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: