Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цитиридис става водещ на новото предаване по bTV?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:36 / 24.12.2023Коментари (0)703
©
Николаос Цитиридис се размина с мястото на водещ в новото шоу на bTV "Кой да знае?", което тръгва от 1 януари, но има нова светлина в тунела на неговата безработица. Той е спряган за лице на предаването "Аз обичам България". bTV го качва на екран от пролетта. Телевизията го взе от NOVA, която го излъчваше в продължение на 5 сезона, но го спря през 2017-а. Другата звезда, за която се говори, че е с добри шансове за договор с шоуто, е Милица Гладнишка.

"Аз обичам България" се радваше на голям успех по NOVA и така и не стана ясно защо го свалиха от екран. В bTV обаче явно много са се амбицирали да вдигнат рейтинга и в същото време – да задържат имиджа си на консервативна, семейна и патриотична телевизия.

Именно затова след родолюбивото риалити "Фермата" тази есен от пролетта каналът залага на "Аз обичам България". В играта се състезават два отбора от популярни личности, които отговарят на въпроси, свързани с българската история, култура, спорт и т.н. По NOVA водеща беше Евелина Павлова. Още не е ясно кого ще избере за тази роля bTV, но се говори, че Николаос Цитиридис имал големи шансове за мястото. Би било забавно грък да води шоу с име "Аз обичам България", това би станало основа за доста шеги в ефира, а и извън него, но е известно, че комикът е грък само по баща и по име. Той е живял в южната ни съседка едва няколко години като дете. Според официалната информация, лицето на новото шоу ще бъде "свеж, артистичен, любознателен и различен".

Другото име, което се спряга за "Аз обичам България", е на Милица Гладнишка. От Нова година тя влиза в "Кой да знае?" като капитан на единия от двата състезаващи се помежду си отбора, но запознати издадоха пред "Уикенд", че това може да е тест за другата позиция. От начина, по който ще се справи с работата, зависи дали ще стане основно лице в "Аз обичам България". Шоуто се прави по чужд лиценз и по формат се препоръчва да го води жена. Това обаче не е задължително, обясниха източниците на "Уикенд". Така че и Цитиридис, и Милица имали добри шансове. Кастингите обаче продължават и се обсъждат още доста варианти. 

Кои ще са двамата капитани на отбори, също не е ясно. В NOVA това бяха Андрей Слабаков и Юлиан Константинов, който след това беше сменен от Иван Ласкин (две години преди да почине). bTV може да заложи на излязлата в майчинство Зейнеб Маджурова, ако се навие да се върне на работа предсрочно, или на някое от любимите си лица – Евелин Костова, Боряна Братоева, която би стояла добре на екран до партньора в живота си Николаос Цитиридис, на Иво Аръков, Даниел Пеев-Дънди, Филип Буков, Павел Иванов или новата звезда от "Мастършеф" – миската Лора Асенова.

Музиката ще се изпълнява на живо от бенд в студиото, както беше при Цитиридис, нищо чудно да са същите музиканти. Засега не е съобщено точно в кои дни ще върви предаването, но се знае, че ще е в праймтайма, най-вероятно между 8 и 10 часа вечерта.

Още по темата: общо новини по темата: 5432
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Стрелба по Роберт Фицо
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: