Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една от най-известните пловдивчанки: Родена съм под щастлива звезда
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:24 / 04.12.2023Коментари (0)386
©
Има ли някой, който да не знае коя е Николета Лозанова?! Пловдивчанката е сред най-харесваните български модели на подиума. Няма световна марка, за която Николета да не е снимала и показвала съчетанието от своя неповторим стил и сексапил. За десетки български момичета тя е модна икона и богиня, която още с появата си под прожекторите приковава вниманието към себе си. Николета Лозанова има всичко, за което една млада жена може да мечтае – дъщеря, любим мъж, респектираща кариера, роднини и приятели, които са готови на всичко, за да приличат малко или повече на нея.

През 2006 г. Николета участва в конкурса "Мис Плеймейт", организиран от сп. "Плейбой" и печели първото място. Това събитие я изстрелва в звездния небосклон и тя става рекламно лице на десетки световно популярни филми. Красяла е кориците на десетки списания по цял свят. През 2022 г. Николета Лозанова издаде биографична книга, озаглавена "SELFMADE: Николета Лозанова – професия икона", чиито първи тираж се изчерпа за броени дни.

Николета Лозанова е родена на 30 ноември в Пловдив. Пак там завършва и средното си образование със специалност икономика в гимназия "Константин Величков". От брака си с футболиста Валери Божинова красавицата ражда дъщеря на име Никол през 2012. Не след дълго сърцето й е пленено от друг футболист – Николай Михайлов, с когото живеят щастливо на семейни начала. За любовта си със сина на националната легенда Боби Михайлов винаги е говорила със силни емоции. Той я вижда за първи път в клип на Устата преди 16 години и е твърдо решен да бъде негова. Без да се замисли, пали колата и отива в Пловдив, за да се запознаят. Така е даден стартът на тяхната любовна приказка.

Само преди седмици пък стана ясно, че с вратаря на "Левски" – Ники Михайлов скоро ще стават родители. Николета Лозанова обаче не иска да коментира полът на бебето, както и предстоящото раждане.

- Какво си пожелавате навръх рождения ден?

- Никога не съм крила, че всяка година на рождения си ден си пожелавам едно-единствено желание. То обаче винаги остава тайна, защото е нещо лично и само за мен. Днес обаче е повече от видимо, че желанията ми се сбъдват.

- Каква беше изминалата година за вас в личен и служебен план?

- Може би думата, която най-точно описва моята 35-годишнина, е "емоция“. Имах моменти, в които буквално спирах дъха си. Имах известни премеждия, но и поводи за гордост... Опитах цялата палитра от емоции на живота, но днес съм истински щастлива.

- С какво се занимавате в момента?

- В момента съм се отдала на активна почивка. Не приемам работни ангажименти, освен тези, които имам с дългосрочните си партньори. Отделям много време и внимание на дъщеря си Никол и се подготвям за най-очакваното събитие в живота ми. Всички знаете какво е то...А тези, които не знаят, ще разберат!

- Имате ли незабравим рожден ден, за който бихте желала да ни разкажете?

- Най-емоционалният ми рожден ден досега е този, който празнувах на остров Бали. Тогава отбелязах своя 30-и рожден ден, който е първия осъзнат юбилей, а Николай толкова се бе постарал всичко да е перфектно, че все още празникът ми остава ненадминат в моето съзнание. 

- Какво е отношението ви към подаръците? Казвате ли какво да ви купят или очаквате приятелите да ви изненадат сами?

- Мисля, че няма човек, който да не обича подаръците. Аз не правя изключение, но предпочитам да си ги избирам сама. Това е причината винаги да казвам на приятелите си, които искат да ме "изненадат“, с какво да го направят. Да няма недоразумения (смее се – б.а.)

- Кои са хората до вас, на които държите най-много?

- Семейството ми винаги е било и ще бъде на първо място. Много ги обичам всичките и те отлично го знаят – никога не спирам да им го казвам и показвам. Сега то просто ще стане по-голямо.

- Кой е най-хубавият и най-лошият момент в живота ви?

- Вярвам, че най-хубавите моменти тепърва ми предстоят, а за най-лошите дори не искам да си спомням. Опитвам се да гледам позитивно на живота и го живея така, че да не съжалявам за нищо. Стремя се да не правя нищо лошо на никого, да живея позитивно и да привличам съответно такава енергия и към себеси.

- Вярвате ли в любовта или сте от хората, които смятат, че тя е истинска само в изкуството?

- Да, разбира се, че вярвам в любовта! И моята лична история е категорично доказателство за това.

- А в съдбата, в това че на всеки е предопределено с какво да се занимава, как да се развие живота му? Усещала ли сте намесата й при вас?

- Вярвам, че съм родена под щастлива звезда. Всеки ден благодаря на съдбата си, защото аз наистина харесвам живота, който имам. Благодаря и за хората, които са около мен и за всичко, което ми е дала. Мисля обаче, че човек сам прави изборите в живота си и чертае своето бъдеще. Затова важите решения трябва да се взимат много обмислено. Както се казва – помогни си сам, за да ти помогне и Господ!

- Притеснявате ли се от старостта, от това, че човек се променя с годините?

- Честно казано, не. Нямам никакво притеснения относно старостта. Дори напротив, нямам търпение да я изживея. В крайна сметка остаряването е привилегия. Сигурна съм, че ще бъда много "яка баба“ и надали ще падна духом.

- Как виждате себе си след 10 години?

- Ако зависеше само от мен – щях да бъда на някой красив и слънчев остров. Ще видим, и аз съм любопитна.

- Помните ли първите спечелени пари – каква сума бяха и за какво ги похарчихте?

- Помня ги, разбира се. Когато бях малка, дядо често ме пращаше с колелото до магазина, за да му купя бира и винаги рестото оставаше за мен. Имахме си негласно правило, че за всяка бира получавам една ледена близалка. А вече в по-осъзната възраст, първия ми хонорар беше от една рекламна фотосесия. Купих си много хубави обувки, които дълго време пазих.

- Чувствате ли се успяла жена и защо?

- Да, в това отношение не изпитва комплекси и смело мога да се нарека "успяла личност". Чувствам се успяла, защото имам всичко, което искам! Постигнала съм това, за което съм мечтала с много труд, воля и усилия, без да правя компромиси и сега просто смятам да му се наслаждавам.

- Мечтаете ли?

- Никога не съм спирала да мечтая, защото знам, че мечтите наистина се сбъдват. На това уча и дъщеря си – винаги да вярва в себе си и да не спира да мечтае.

Още по темата: общо новини по темата: 5429
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/905 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Зелен преход
Бюджет 2024
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: