Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Руслан Мъйнов младее с магическа диета
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:30 / 24.09.2023Коментари (0)319
©
Обичаният актьор Руслан Мъйнов е свикнал да посреща от малък предизвикателствата на живота, но една от най-големите му победи е в битката с наднорменото тегло. Мъйнов започва да трупа килограми, след като навършва 30 години, и това е напът да се превърне в сериозен здравословен проблем. Руслан има смелостта да каже край и да промени начина си на хранене.

"Свалих 25 килограма за една година", споделя с гордост Мъйнов през есента на 2012 г. Признава, че за него това е равно на подвиг в мирно време. Не на шега комикът дълго време се е лутал в джунглата на многобройни диети, които не давали резултат.

"Предразположен съм към тежка категория, защото майка ми е пълничка, а и винаги ядяхме много пържено и мазно - продължава с откровенията си Руслан. - В тайната да определям сам собственото си тегло ме светна мой приятел. Видях го на едно събитие - отслабнал 30 кг. И не само втален, ами жизнен, усмихнат, щастлив. Изобщо не изглеждаше посинял и каталясал от глад, който мрази целия свят."

Това е повратна среща за Руслан Мъйнов и той се зарибява по система за хранене, наречена "Зоната". "Отговорно и дебело подчертавам - това не е диета, а начин на хранене. Защото не се лишаваш от нищо. Няма забрани - това не яж, онова не яж. Всичко е въпрос на комбинация кое с кое ядеш. Отразява се прекрасно на здравето, а отслабването идва като бонус. Ако си под необходимите килограми - ще ги качиш. Защото идеята е да се вкарат хормоните в баланс чрез храненето. Не е проблем да се храниш така, то ти става навик. Но вече имаш нормален живот. Купуваш си кантарче, вземаш делителна чаша да мериш течности и действаш. Нито е сложно, нито се отделя много време. Всичко е шест, когато теглото може да се координира."

От тогава до днес Руслан Мъйнов се радва на чудесно здраве, пълен е с енергия и не спира да приема нови предизвикателства. Понякога се връща назад в годините, преди да започне успешната му кариера на сцена.

Руслан е роден е на 15 ноември 1976 г. в Измаил, Украйна. Живее там до 17-годишна възраст. Като дете участва в самодейния театър на училището, а в местния театър "Импулс" му поверяват главни роли в някои постановки. Мести се в България през 1994 г., за да учи актьорско майсторство. След това много бързо се превръща в звезда.

"Идвайки да уча в България, нямах пари, документи за престой, нищо - споделя актьорът. - Щастлив съм от всичко, което ми се случи през тези години. Този опит ме изгради като човек, направи ме силен, подготвен за много неща."

Руслан Мъйнов се впуска с хъс и в новия театрален сезон. Една от най-интересните му роли е в постановката "Оскар" от Клод Мание, в която си партнира с Александра Сърчаджиева. Комедията е от афиша на Сатиричен театър "Алеко Константинов" и ще гостува за първи път в Пловдив на 25 септември от 19,00 часа в Дом на културата, пише "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 5431
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: