Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мерил Стрийп: Ще се казва "Баба Миа!"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:59 / 18.09.2023Коментари (0)293
© Universal Pictures
Ще се казва "Баба Миа!", докато го направим, шегува се актрисата Мерил Стрийп по повод плановете да се създаде трета серия на мюзикъла с песни на ABBA "Мама Миа!".

Носителката на "Оскар" сподели, че не само е абсолютно за създаването на трети филм, но даже и има предложения как да се продължи сценария, така че нейната героиня Дона да може да се завърне от мъртвите.

Фенове помнят, че Дона бе убита във втората част на поредицата - "Мама Миа! Отново заедно", която излезе през 2018. Във филма Стрийп пя дует като призрака на Дона заедно с екранната си дъщеря Софи, изиграна от Аманда Сейфрид.

В нова и обстойна устна история на Mamma Mia за списание Vogue, 74-годишната актриса обсъди хипотетична трета част на обичания мюзикъл.

"Навита съм на всичко. Трябва да си направя операция на коляното преди да започнат снимките, но ако има идея, която да ме развълнува, със сигурност съм там", коментира тя.

Стрийп се пошегува с предложение за продължаване на историята. "Казах на продуцентката и създателка Джуди Креймър, че ако има начин да съживи Дона, съм съгласна. Или пък може да се случи както в сапунките - Дона да се завърне и да обяви, че всъщност сестрата й близначка е починала, а не тя".

Креймър, която е създателка на оригиналния мюзикъл на Бродуей признава, че си е навлякла много проблеми с феновете, задето е убила героинята на Стрийп. Все пак тя казва, че възможностите да събере екипа отново са много.

Коментарите от актьори от екипа по повод включването им в трети филм са предимно позитивни. По-скептична е Сейфрид, която коментира: "Никой не е казал "не", но никой и не е потвърдил. Честно казано, от студиото вероятно не могат да си ни позволят. Не ми харесва, че го казвам, защото бих направила "Мама Миа 3" и за без пари, разбира се, но бизнесът ни е такъв".

През лятото на 2020 тя бе споделила пред Entertainment Tonight оптимистични думи за потеницална трета част. "Знам, че всички бихме били адски щастливи да сме пак заедно", коментира актрисата.

Още по темата: общо новини по темата: 5429
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/905 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Зелен преход
Бюджет 2024
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: