Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Синоптичката Ева Кикерезова два пъти минала под венчилото
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:53 / 14.08.2023Коментари (0)376
©
Доскоро БНТ синоптичката Ева Кикерезова е имала "творчески спорове" с родителите си за възпитанието на децата си. "Често спореха с майка й как да се възпитават. Аз й казвах, че и с нашето възпитание сме отгледали такива успешни деца като нея и брат й", довери за изданието бащата на чаровната блондинка - Младен Кикерезов.

"Баща ми е страхотен човек! В момента кара такси. А майка ми е съвременна жена. И двете приехме, че децата ми трябва да се хранят здравословно", коментира Кикерезова.

Тя е одрала кожата, ръста и стройната фигура на баща си, бивш баскетболист. Преди да се пенсионира и да подкара такси "за удоволствие", Младен Кикерезов е бил служител на БОДК (Бюро за обслужване на дипломатическия корпус). Длъжността му предполагала пътувания в чужбина, така че любознателният кореняк софиянец успял да види свят и преди промените.

Бащата на тв синоптичката е роден и израснал в квартала около столичната 18-а гимназия. Бил е съученик на легендарния създател на "Джендема" Атанас Цанков. Още не може да прежали ранната му загуба. До кончината си Цанков учителства в гимназията, която е завършил някога, но напуска ненадейно този свят през 2009 г. "Беше страхотен приятел и музикант. Ходил съм му много пъти на гости. Събирахме се често и с класа. Последния път ни беше поканил в учителската стая", сподели за "България Днес" бащата на Ева Кикерезова.

"Навремето съм ходил на гости и на Ангел Ангелов-Джендема. Бяхме още съвсем млади. Най-силно впечатление ми направи тяхната домашна библиотека. Освен че имаха много книги, всички те бяха подвързани много хубаво, с твърди подвързии. Може би някои издания да са били и доста редки и стари", връща лентата назад екскадърът на БОДК.

Ева Кикерезова сподели, че познава от дете Атанас Цанков и с баща й наистина са били много близки приятели. Дали е фен и на музиката на "Джендема", красивата блондинка не уточни.

Дамата с библейското име е минавала под венчило два пъти. Случайно или не, и двамата й спътници в живота са юристи. От съпруг щ1 - Пламен Марков, ражда сина си Николай. Юристът харесва бъдещата си половинка от участието й в благотворително издание на "Стани богат", което гледа по телевизията. След романтични срещи двамата скоро стават официално мъж и жена.

В момента Кикерезова е щастливо омъжена отново за адвокат - Явор, с когото се радват на две дъщерички.

Още по темата: общо новини по темата: 5429
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/905 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Зелен преход
Бюджет 2024
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: