Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Иван Христов се обясни в любов на жена си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:59 / 06.08.2023Коментари (0)413
©
Ирина Тенчева, половинката на продуцента Иван Христов, чукна 46 лазарника в края на юли. Тя е с няколко години по-възрастна от благоверния си, но това никога не е пречело на отношенията им. Те са заедно повече от десетилетие, имат и син на име Самуил. Блондинката се радва и на две по-големи деца от първия си брак – Спас и Вирджиния. Водещият на "Фермата" пък има дъщеря Ава от връзката си с Вихра Петрова. 

Иван и Ирина винаги са демонстрирали хармонични отношения. Той не пропусна да поздрави жена си по повод личния й празник. "Моят ангел! Моята любов! Моята душа! Честит рожден ден! Обичам те!", написа Христов. Тенчева пък коментира следното в социалната мрежа: "Така изглеждам, когато чета стихотворение за Иван на децата и приятелите ни, с които вечеряхме снощи, но също и когато чета пожеланията от вас, чудни хора. Благодаря ви от сърце! Благодаря и за чудесния ден! Единственото, което исках, беше по нищо да не се различава от всеки друг край морето. Толкова ми харесва тази непретенциозна рутина с всичките ѝ дребни битовизми и големи прозрения, че с радост я избирам за всеки ден до края. Може би това е някаква добра дефиниция за истинския успех след 40?! Пожелавам ви да не искате да заменяте нито един обикновен свой ден с различен, празничен, изживян далеч от собствения ви смисъл"

Блондинката е доволна, че е била заобиколена от най-любимите си хора на  празника си. Тя всяко лято е в Гърция със семейството си и се завръща в София чак наесен, когато децата почват училище.

Доскоро многодетната майка обичаше да се черпи на плажа с коктейли "Маргарита", но от няколко месеца е оставила алкохола и вредните навици в миналото. Казва, че си позволява само по няколко глътки за поводи.

Тенчева стигнала до това категорично решение, защото прочела книга по темата и получила прозрение. Тя твърди, че бонусите от въздържанието са много – сънят и физическата ѝ кондиция се подобрили, чувствала се по-спокойна и уравновесена. Свалила и килограми без диети и ограничения. Блондинката е на мнения, че ежедневната консумация, дори и в малки количества, граничи с алкохолизъм.

Ирина чак сега стана въздържателка, но любимият ѝ Иван не близва от години. Той спря пиячката под благотворното влияние на настоящата си жена. Продуцентът и водещ е споделял, че по време на брака си с Вихра Петрова е бил силно привързан към чашката, защото не се чувствал удовлетворен в личния си живот. Христов неведнъж е признавал, че тогава е бил на косъм да се превърне в алкохолик и да свърши зле. Тенчева обаче го променила към по-добро. С днешна дата той живее и се храни здравословно, даже спортува.

Иван и Ирина се залюбиха преди повече от 10 години, а връзката им започна като извънбрачна авантюра. С днешна дата те твърдят, че са щастливи заедно и любовта им е улегнала, но все така силна.

Още по темата: общо новини по темата: 5433
16.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в Кюстендилско
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: