Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Папи Ханс се събра с чаровната си приятелка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:18 / 30.07.2023Коментари (0)312
©
Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, се събра с любимата си Сара Драгулева. Певецът и актрисата бяха разделени, но за кратко. Разлъката се случила заради депресията на артиста, но с общи усилия успели да преодолеят проблема. Авторът е споделял, че чаровната блондинка била много търпелива с него. За първи път му се случвало жена да показва истинска загриженост към него и затова не искал да я изпуска. 

През последните месеци Папи изпаднал в екзистенциална криза, защото кариерата му тръгнала надолу. Той се ядосвал, че парчетата, които вадел, не успявали да достигнат успеха на първия му и най-голям хит "Кекс". Заради несполуките в професионален план Трендафилов се депресирал.

"В момента излизам от най-трудния период в живота си - не съм излязъл, а излизам. Истината е, че не мога да се зарадвам на нищо. Напънах се, повярвайте ми, но просто не успях", сподели неотдавна звездата. Той използва това откровение, за да представи и новия си албум, който се радва на сравнително висок интерес от страна на аудиторията.

Говори се, че продължителното лошо настроение на Константин се отразило и на връзката му с младата актриса Сара, която той определя като "истински ангел" – не само визуално, а и по душа. На хубавицата обаче й писнало да търпи вкиснатия Папи и това довело до краткотрайната им раздяла.

По време на разлъката Драгулева пътувала с приятели до Гърция и Испания. Там осъзнала, че Трендафилов много ѝ липсва и склонила на молбите му да се съберат.

Певецът неведнъж е признавал, че има доста труден характер. В миналото много жени се опитвали да го разберат, но само Сара успявала да го изтърпи. "Благодаря ти, че си с мен, въпреки мен. Моето момиче. Единственият човек, който е успял да ме обича. И който ме научи как", написа неотдавна артистът по адрес на гаджето си. От словесното му излияние стана ясно, че не е никак лесен за съвместно съжителство.

Чаровната половинка на Папи има разнородни интереси - тя е модел на "Ивет фешън", снимала се е в много фотосесии и реклами, паралелно с това е завършила и НАТФИЗ. Участвала е и в сериала "Братя".

Константин смята, че е човек на изкуството и не си представя бъде с жена, която не разбира неговия свят. Преди да срещне Сара, той имаше неуспешна връзка с певицата Дара, изживя и летен романс с млада португалка на име Рита, но не можеше да завърти сериозно гадже. Заради ексцентричния му стил пък тръгнаха слухове, че си пада по мъже, които той посрещна с насмешка. "Нe cъм гeй. Имaм виcoки изиcквaния към дaмитe, зaтoвa дългo врeмe бях caм!", споделял е изпълнителят.

Той е категоричен, че поддържа приятелски отношения с всичките си бивши приятелки, включително и с Дара. С нея изкара една година - раздялата им не била следствие на изневяра, а на различните им визии за бъдещето. Интересна подробност е, че Дара и Сара също са приятелки, дори наскоро бяха заедно на концерт в Барселона.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: