Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ромина Тасевска бременна с четвърто?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:22 / 30.07.2023Коментари (0)317
©
Ромина Тасевска стана част от панелистите в предаването "На кафе" преди 2 години. Съпругата на футболиста Дарко Тасевски успешно съчетава работата с ангажиментите си на родител. Бившата миска е майка на три деца – Дариа, Давид и Антонио. Преди време тя сподели, че с мъжа ѝ винаги са мечтали  за четвърти наследник и май са напът да осъществят намеренията си. Напоследък хубавицата е видимо наедряла в областта на талията, дори шефката й Гала намекна за евентуална бременност. 

"Ромина, ти бременно Барби виждала ли си? Цял ден ти става лошо. Повръщаш ли?", попита преди дни водещата, докато коментираха новия филм "Барби". Тасевска отговори с недомлъвки. "Дано да е вирус!", пошегува се колегата ѝ Дарин Ангелов.

Бившата миска отдавна казва в свои интервюта, че иска четвърто дете. "Бройката изобщо не ме плаши!", споделяла е многодетната майка. Сега, когато трите ѝ деца вече са по-големи, тя би могла спокойно да се отдаде отново на бебешки неволи. Последните кадри на дългокраката блондинка в инстаграм също са подозрителни. На някои от снимките личи малък корем. Ако не е зрителна измама, то хубавицата наистина е бременна. На този етап тя не коментира дали чака бебе.

Ромина и мъжът ѝ се завърнаха окончателно в България през 2019 г. Преди това живееше доста време в Тайланд заради професионалните ангажименти на футболиста, който е от македонски произход. В екзотичната държава Тасевска роди синовете си - Давид през 2014 г. и Антонио през 2016 г. Най-голямото им дете - дъщерята Дариа, се появи на бял свят в Израел, където изкараха 2 години. Семейство напусна България през 2012 г., но вече трайно се е установило у нас.

"Върнахме се от Тайланд като петчленно семейство. Чувствам се добре в родината, имам време за моите приятели и близки, а това много ми липсваше! Харесва ми и климатът в България – имаме страхотно време! В Тайланд е много горещо, много! И тук някой като ми каже колко е топло, направо прихвам да се смея, защото явно не са наясно с температурите там. С Дарко много си коментираме, че по време на мачовете често прекъсват, за да пият вода. И той казва: "Какво ли ще им е на тези футболисти, ако играят в Тайланд?" Понеже там да играеш футбол в 15 часа е ужас!", разказвала е Тасевска.

Преди да се присъедини към панелистите в предаването "На кафе", хубавицата беше отдадена на децата си и на учението. Тя е завършила "Биология" в Софийския университет с магистратура "Биобизнес и биопредприемачество". Ромина е разказвала, че е изготвяла дипломна работа на тема "Разработване на бизнес план за създаването на козметичен продукт". Последното е обвързано с желанието ѝ да реализира на пазара своя марка. Нищо че така ще стане конкурентка на шефката си Гала, която открай време движи козметична линия.

"Биологията ми е безкрайно интересна и с другото ми хоби – моделството, е прекрасно съчетание! За мен науката създава красота и в нея трябва да се търсят всички отговори на въпросите: Как изглеждаме? Как може да подобрим външния си вид? На какво се дължи привлекателността ни? Всичко това е наука!", категорична е многодетната майка, пише HotArena.

Още по темата: общо новини по темата: 5830
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: