Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Родните ни звезди демонстрират плажните тенденции за сезона
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:49 / 09.07.2023Коментари (1)492
Както в заведенията, така и на плажа родните ни звезди показаха неотразими визии. Преслава и Ина избраха плетени рокли, а Диляна Попова отново остана вярна на прическата с плитките. Алек Богданска и Златка Райкова пък сложиха кърпи на главите, пише " Телеграф".

Съчетание

Най-популярните аксесоари през летния сезон са шапки, изработени от естествени материали като слама и лен. Точно това виждаме в кадрите на бременната изпълнителка Маги Джанаварова. Певицата винаги се е интересувала от мода и винаги спазва модните трендове, дори и на плажа. Самата тя неведнъж е казвала, че ако не се занимаваше с музика, работата й щеше да е свързана с мода. Съчетанието й между тренди шапката и дългото кимоно я прави неотразима на пясъка. Припомняме, че Маги сама успя да изработи шапката си за рождения ден, като й залепи пера.

Преслава, която откри морския сезон още през пролетта в Дубай, също се съобрази с трендовете на плажа. Изпълнителката се показа с най-хитовите плажни рокли тази година - тип мрежа. Забелязваме тази мода от много световни звезди в Инстаграм пространството. Както тях, така и нашата българска певица не пропусна да качи кадър с този шикозен акцент. Роклята й е в бежов нюанс с леко златист оттенък. Преси е добавила и черна шапка с козирка, което прави визията й спортно-елегантна.

Колежката й Ина Гаярди също спази този тренд. Тя заложи на плетивото, но вместо рокля певицата избра сет от две части. Горнището на банския е изцяло от плет, съчетан с пола с висящи каишки.

Ръкави

Красавицата Диляна Попова за пореден път избра прическа с плитки за плажа. Този тренд никога не остарява, а моделката винаги залага на него. На една от почивките й тази година в Занзибар тя показа отново стил и интересни акценти. Попова сложи дългите ръкави край морето, които са една от последните актуални сензации в модата, и допълни няколко верижки на врата си. Разбира се, целият аутфит съчета и с кафяви очила, в какъвто цвят са и ръкавите й. Последователите й не пропуснаха да й споделят в коментарите впечатленията си от визията й. На коса с плитки заложи и певицата Диона. Тя се похвали в мрежата с новата си прическа, която й е направила нейна приятелка. Плитките на Диона са с канеколон и са доста дълги. Самата тя се пошегува, че не е сигурна колко време ще издържи, защото много тежат.

Една от най-следваните ни инфлуенсърки Александра Богданска винаги ни показва различни модни трендове. Този път моделката се показа с кърпа на главата. Тенденция от миналото лято, която явно все още е актуална. Богданска е съчетала аксесоара на главата си с хитовото кимоно и дълга верижка на врата си. Кимоното е в комплект с панталон, като материята е от сатен в нежен нюд цвят. Кърпата на главата е от същата материя и цвят. Модерните кърпи ни предоставят редица възможности - можете да ги връзвате както ви харесва - в косите, на опашка, на врата или както Алекс - на главата. Златка Райкова също сложи кърпа със същия принт като шапката на половинката си Карен. Двамата избраха да са в тон дори и на плажа. Звездната двойка освен с аксесоарите на главите си се наметнаха и с еднакви бели ризи. Нещо, което все по-често срещаме - широки ризи вместо парео.

Принт

Гери-Никол, както винаги, избра да бъде суператрактивна освен на сцената, и на плажа. Тя сложи искрящозелен бански с леопардов принт. Единственият аксесоар, който певицата предпочете за този аутфит, са слънчеви очила с огледален ефект, отново в зелената гама. Тази визия Гери-Никол показа на любимата звездна дестинация - Дубай.

Актрисата Алекс Раева също избра леопардовия принт на плажа, но на диадема в косите си. И Златка Димитрова, която често показва пред последователите си спортната си фигура, избра животински принт за банския си, но не леопардов, а змийски. Тя спази един от най-предпочитаните модни хитове - плетена плажна чанта с акцент мидички. Шокиращото в кадъра, който Злати сподели, бяха ботушите. Да, плеймейтката обу ботуши на плажа вместо чехли.

Николета Лозанова, която винаги показва модните трендове в социалните мрежи, отново изпъкна пред повечето звезди. Тя съчета морската си визия с тренди чанта от слама, големи златни обеци, кафяв бански с нюд пола и слънчеви очила с бяла рамка. Тези очила са един от най-големите хитове това лято. Тя не обу ботуши, както Златка Димитрова, а избра нежни чехли отново с плетен акцент. Участничката от риалити формата по NOVA "Игри на волята“ Мирела Илиева заложи на по-семпла визия. На почивката си в Тайланд инфлуенсърката облече широка тениска с долнище на бански. Вместо обеци и колиета Мирела сложи бяло цвете зад ухото си.

Мария избра крокодил

Попфолк певицата Мария пък отказа да коленичи на всички трендове край морето и заложи на нещо нестандартно. Изпълнителката вместо да сложи сламена шапка или кимоно, се снима с надуваем крокодил във водите на Гърция. "Кроки, моят приятел... Готин ден от мен“, написа брюнетката под снимката с новия й аксесоар. Звездата бе избрала изчистен бял бански и небрежно вързана коса на кок.

Наум и Теа спазват традиции вместо трендове

Инфлуенсърското семейство Наум Шопов, Теа Минкова и дъщеря им Амая вместо модни тенденции спазват семейни традиции. Щастливото трио отново отидоха на море в Гърция и облякоха банските от 2019 г. Точно тази година те обявиха, че Амая е в коремчето на мама и предстои да бъдат родители. Днес, 4 години по-късно, щастливците се облякоха по същия начин, но вместо снимка на зародиша в корема хванаха в ръцете си малкото им момиченце.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.07.2023 г.
+1
 
 
Добре че го съобщавате! Иначе нямаше да знам какво прави помията! Просто този маинталитет и това виждане не ме интересуват!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: