Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездните БГ майки без родителски права
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:40 / 02.07.2023Коментари (0)268
©
Според статистиката всеки втори брак в България завършва с развод. Все повече семейства се разпадат още в първите години на съвместния си живот, а децата се разкъсват между двамата си родители. Не са малко бащите, които след края на брака не се интересуват от наследниците си, като отговорността за отглеждането, възпитанието и финансирането им пада единствено върху майката.

Има и отговорни бащи, които редовно плащат издръжка, общуват с отрочетата си и се грижат за тях. В последните години все по-често родителските права се поверяват на бащата - нещо, което преди 15-20 лета беше немислимо. "Уикенд" се разрови да проучи кои звездни майки са лишени от децата си със съдебно решение.

Най-пресният случай е на Джулиана Гани. Плеймейтката остана без първородния си син, защото съдът отсъди Давид да живее при баща му – фитнес инструктора Илиян Найденов. Решението на съда за родителските права бе в следствие на споразумение между двамата родители, а именно малчуганът да остане при таткото.

Тогава Давид бе едва на 2 годинки и от повече от година живее предимно с баща си, а с майка си има право да се вижда в последните три дни от седмицата. Заради многото си ангажименти, Джулката не успява да е всеки уикенд с отрочето си, но се чуват почти ежедневно. Гани плаща месечна издръжка от 170 лв., което е жълти стотинки за плеймейтката. Джулиана казва, че е решила да даде правата на Илиян Найденов с цел да избегне следващи срещи в съда. По време на делото, Илиян се опитал да уязви бившата си с това, че не иска при срещите на Джулиана с Давид да присъства новия й мъж. Съдът обаче е отхвърлил опитите за забрана кой да присъства. 

Бракът между Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов изкара по-малко от 2 години. Русата сексбомба първо беше омъжена за здравеняка Станимир Ташев, като бракът им просъществува само година. Прясно разведената пловдивчанка бързо забрави за първия си несполучлив брак и се омъжи отново, този път за Илиян и го дари със син Давид.

Раздялата между Джулката и фитнес гуруто беше скандална и с дълга война в медиите. Мачото от Монтана извади записи как Малката Джулка го заплашва, че ще го "пречукат, когато е без детето", а после силиконката казва на екс любимия си, че ще прати детето в интернат и ще го даде на жена без деца, която ще се грижи с любов за него.

"Детето е мое, аз съм го родила, аз му решавам съдбата! То заминава в изправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в затвора да вляза, само за да си нещастен ти. Държавата ще го вземе, ако прецени, но няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, за да го гледа. Да го взимат полицаите, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава..." - това беше едно от ужасяващите изказвания на блондинката, което се помни и до днес. В крайна сметка тя разбра, че не може да се грижи за Давид и отстъпи правата за отглеждането му на таткото.

Блондинката бързо си намери и трети съпруг, като и от него забременя и роди момче, което кръсти Кай. Изкусителката спази обещанието си, че е млада и ще си роди още деца. Малкият Кай вече е на почти 6 месеца и често е поверен на грижите на баба си по майчина линия, защото родителката му е заета да снима рекламни фотоси. Джулиана Гани издържа семейството, защото третият й съпруг e редови полицай и взима 1200 лв. заплата.

Преди 4 години в съда имаше борба за попечителство между фолкаджийката Емануела и бившия й Димитър Динев. Двамата никога не са сключвали брак, но имат общ син, който носи името на баща си. Съдът отне малкия Мити от изпълнителката и предостави упражняването на родителските права на неговия баща, който е наследник на туристическия бос от Свети Влас Динко Динев.

Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, бе постановено от съдия Елена Динева на 25 юни 2019 г. Магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.

Според постановеното решение, чалгаджийката е осъдена да плаща по 200 лева месечна издръжка на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на баща му не по-късно от 17 часа в неделя. Емануела има право да прекара един месец през лятото с детето си, като ваканцията не трябва да съвпада с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Делото за правата върху сина на Емануела и наследникът на Динко Динев се точеше месеци наред в Софийския районен съд, след като чалга звездата се раздели с бурен скандал с милионерския наследник. Още при разлъката фолкаджийката охули с груби думи цялата милионерска фамилия Диневи и оттогава тя не е допускана да припари до тузарските хотели на семейството на Свети Влас.

За последните няколко години Емануела ту затопляше отношения с Димитър, наричайки го "голямата ми любов", ту го обвиняваше във всички смъртни грехове и го наричаше "страшен боклук". В момента не е ясно в каква фаза са двамата бивши възлюбени.

Певицата и бизнесменът продължават да се съдят за родителски права на малчугана.

"То детето вече е отгледано, той в трудните моменти не е бил до мен. Те мъжете почват да ги искат децата, като са пораснали, мислят си, че ще накажат майката така. При едни нормални отношения би трябвало да каже:

"Дай да се разберем колко време детето ще е при мен и колко при теб". Аз не искам да лишавам детето от баща" – заяви преди време Емануела, която, за разлика от Джулиана, не си дава отрочето.

Припомняме, че Емануела има и друг, по-голям син от първия й възлюбен. Момчето се казва Христо и е на 23 години. Той е отгледан от Емануела и родителите й. Таткото на младото момче не се интересува от него, а фолкаджийката даже е доволна, че бившият й не й се пречка в живота.

Единственият син на бившата "господарка на ефира" Мария Игнатова също израсна с баща си Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова. Бившата на Рачков и Петко се развеждат малко след раждането на наследника им Виктор, който днес е тийнейджър. Още като бебе Игнатова оставя пеленачето на грижите на татко му, който се справя перфектно със задачата да е и майка, и баща на детето.

Преди 10 години бизнесменът се ожени за танцьорката Яна и тя прие Виктор като свой син. Красавицата роди две момчета от Димитров, но заедно с тях отгледа и доведеното си дете. Танцьорката успешно е майка на три момчета, без да ги навира излишно в хорските очи и да тръби колко добра и многодетна майка е. Момчето нарича Акимова "мама Янче".

Мария Игнатова се радва, че наследникът й има отлични отношения с мащехата си. Настоящата съпруга на Ивайло Нойзи Цветков често е твърде заета с работа и няма време за отрочето си, което е свикнало, че има трудеща се майка. По време на връзката си с Рачков, Мария си живееше с комика като госпожица без ангажименти и гледаше да трупа пачки от халтури, когато бяха в пика на славата си и затрупани от ангажименти.

Мария Игнатова обаче съвсем не смята, че ощетява детето, като е далеч от него. Тя не спира да хвали Виктор пред колегите си. Синът й се отличавал с куп таланти и бил добро дете, хвалят го съучениците му.

Вероятно огромната й заетост и желанието й да работи много, а и да се забавлява след това, тя остана само с един син. Според слуховете докато беше с Димитър Рачков той искал да си имат общо дете, но блондинката категорично отказвала да го дари с още един наследник. И това била една от причините двамата да се разделят.

Синът на Яна Маринова вече е млад мъж, но израсна без майка си. Преди години известната актриса призна, че не тя, а Никола пожелал да живеят разделени. Наследникът на Яна сам решава да остане с баща си след развода. Градските легенди твърдят, че ученическата й любов е брутален уличен бандит, който често забърква и младата красавица в неприятности.

От лапите му я измъква първият съпруг на Яна — Богомил Маринов, който бил част от най-близкото обкръжение на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев. Яна и Богомил се женят и през 2001 г. им се ражда син, който кръщават Никола. Семейният живот продължава мирно и тихо до момента, в който двамата съпрузи решават, че повече няма какво да си дадат един на друг.

Яна си стяга багажа и се изнася в жилището на новия си приятел Тихомир, който също някога е имал вземане-даване с Георги Илиев. Разводът на манекенката минава съвсем нормално и тя получава родителските права. Въпреки това детето остава да живее при баща си. Тръгват слухове, че Яна въобще не се интересува от Никола и го е зарязала, за да гради кариера. В емоционална изповед красавицата се кълне, че синът й е избрал баща си пред нея и тя е била поставена пред свършен факт.

"Когато си тръгвах от апартамента на Богомил, Никола реши, че иска да остане в стаята си, където всичко му е познато и близко. Той осъзнаваше, че по цял ден трябва да стои сам у нас и евентуално за него да се грижи бавачка. Баща му и новата му приятелка винаги са до него. Не ревнувам в никакъв случай. Сегашният ми съпруг също има дъщеря. Понякога се събираме двете семейства и се разбираме чудесно. Не съжалявам, че синът ми предпочете баща си, но се дразня на приказките, че съм го изоставила. Стана точно обратното, ако въобще може да се говори за някакво изоставяне", категорична е Яна Маринова, която преди няколко месеца погреба първия си съпруг. Мъжът издъхна от коварна болест в Германия.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: