Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Милионер глези Кичка Бодурова
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:44 / 23.06.2023Коментари (0)296
©
Тони Кичуков, спряган за най-богатия българин в САЩ след предприемача Шефкет Чападжиев, посрещна на крака в родния й Бургас Кичка Бодурова, разкриха в социалните мрежи наблюдателни бургазлии.

Преди няколко дни певицата е спряла чисто новата си лимузина пред топ хотел в града още от времето на соца. Оттам веднага е изскочил щатският милионер с българско потекло и повел галантно естрадната ветеранка към предварително резервирана маса в ресторанта. Според клиенти пред двамата били сервирани само най-отбраните специалитети, забъркани лично от мастър шефа.

Колеги на Бодурова издават, че тя от години е близка до семейството на авторитетния бизнесмен от Аризона. Преуспелият нашенец и половинката му Мариана обожавали песните на Кичка и дори се твърди, че от мощния US джип, докаран от Кичуков с кораб до България, нонстоп се носи гласът на неговата любимка.

Естрадната звезда от близкото минало се върна преди месец в родината и веднага насочи аленото си супер возило към Бургас, където в средата на юли й предстоят два грандиозни концерта. "Интересът към тях няма да е никак мижав", убедени са организаторите на събитието.

ВИП фенът на гласовитата бургазлийка е натрупал завидното си богатство основно с превози. Медиите в САЩ бяха шашнати от имението на Кичуков. В него има два басейна с морска вода, 15 джакузита, 5 водопада, водна пързалка и игрище за голф. По думите на хора от близкото обкръжение на милионера той редовно събира успели сънародници в луксозната си хасиенда. Воден от носталгия по родината, топ предприемачът дори закупил няколко парцела в комплекса "Каваците" край Созопол и поне два месеца годишно релаксира на морския бряг, пише "България Днес".

Преди години обаче Кичуков преживя сериозни ядове покрай имота си на първа линия на брега. За апартамента от 150 кв.метра той е платил 300 000 лв. През 2017 г. басейнът на комплекса изчезва и на негово място изниква кръчма. Коминът й не само скрива прекрасната гледка към морето, но вкарва миазмите от кухнята право в жилището на БГ милионера. Пред местни медии Кичуков описа лятото на българското Черноморие не като ваканция мечта, а като кошмар наяве.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: