Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кичка Бодурова: Аз влизам в огъня и не излизам обгорена, а мокра от потта
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:37 / 04.06.2023Коментари (0)364
© NOVA
Нужни са ви само няколко мига в присъствието на Кичка Бодурова, за да откриете, че тя е жена, решена да се дефинира - опитайте се да я затворите в кутия. Тя ще вдигне капака й и отново ще се издигне до върха. Тя казва, че е обичана и се чувства щастлива с живота, който има. Но зад това стои една жена, която е трябвало да събере цялата си смелост и да пропътува целия свят – буквално, за да стигне там, където е днес.

"Чувствам се страшно обичана. Никога не съм мислела, че ще имам такава кариера. Но на първо място съм майка и съпруга, аз съм бизнесдама, човек, който е доволен от живота си.

Не обръщам внимание на грозните неща, които се пишат за мен. Тези приказки трябва да бъдат игнорирани. От огнената ми натура идва скандалният имидж. Аз съм просто човек, който има мнение", сподели тя пред NOVA. 

Сега певицата отваря сърцето и душата си за интимен разговор без забранени теми. От загубата на родителите й в зората на кариерата, през отношенията й с Емил Димитров, Панайот Панайотов, Тони Димитрова, срещата ѝ с Тина Търнър, до големите любови в живота й Крис Зарпас, дъщерите й и България. Бодурова не спестява нито веднъж емоциите си. 

"Тръгнах си от съпруга си, защото като го видех и заплаквах, мислех, че пак ще се скараме. Не съм била влюбена в друг. Никога не съм била разочарована в любовта. Не съм търсила мъж, знаела съм, че мога да имам всеки. Тръгнах си от Крис, защото исках да се махна, видях после, че без него не мога. Не съм човек, който изневерява. Обичам честни отношения", откровена бе тя.

"Аз влизам в огъня и не излизам обгорена, а мокра от потта, с която съм се мъчила да победя огъня. В моя живот най-главното е моето дете да не преживее каквото аз съм преживяла.

Загубих родителите си млада - на 25 г., а това не е само болка, но страх да оцелееш. Най-страшното за един млад човек е да се почувствам сам, без родители на една млада възраст. Те не искаха да ставам певица, пеех на балове, радваха ми се. Искаха да уча немска филология. Всичко правя така, че те да го одобрят. Ако можех да им кажа нещо сега, щеше да е колко много ги обичам", разкри Бодурова. И обясни, че Панайот Панайотов е прекрасен певец, който е направил грешка и я е обидил, но тя не се е обидила, защото концертът ѝ е бил продаден.

"Аз не съм направила скандал. Казах му, че няма да участва в моя концерт, защото имаше претенции кога и как да пътува. Всички колеги знаят, че е малко от голямото доброутро, а аз ненавиждам звездомани. Главата ми започна да бушува и си казах, че нямам нужда от него. Имаше претенции кога да му се изплати хонорара, а аз залагах името си. Поканих го, защото имаше добри чувства към мен", заяви певицата. И разказва, че е пяла на една сцена с Тина Търнър в Германия, на Асамблея на световната младеж и тя е била много земен човек.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: