Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Христо Петков за "Капките": Не се тревожа дали се получава, или не
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:04 / 09.05.2023Коментари (0)238
© NOVA
Христо Петков грабна своята първа победа в десети лайв на "Като две капки вода“ след изключителното си преобразяване. Актьорът изпълни парчето "7 дни“ на група "Молец“ и вдигна публиката в залата на крака. Самият Юлиян Славчев, който наблюдаваше имитацията от първи ред в залата бе впечатлен от трансформацията. Победителят, превъплътил се в образи на Елвис Пресли, Принс и Бионсе, е гост в студиото на "Здравей, България“, където споделя, че вече е започнал работа по следващата си имитация.

"Има разлика да излезеш на сцената на "Капките“ и театралната сцена. Тук имаш много малко време: само три минути изпълнение и една седмица за подготовка. Това е при всички участници. Непрекъснато изследвам това усещане как ми влияе. Вълнуващо и много интензивно е. Не знам дали може да се свикне. Преди това изпълнение бях доста спокоен, защото нямах толкова грим и не бях толкова разголен, както ми се е случвало в предишни изпълнения. Например при имитацията на Бионсе бях бос и с перука. Беше ми горещо на главата и студено на краката. Тук се чувствах малко по комфортно, но адреналинът работи на макс. Има малко по-голямо спокойствие и при другите също наблюдавам, че са малко по-отпуснати и изпитват удоволствие“, признава Христо Петков.

"Не се тревожа дали се получава или не. Имам изисквания към себе си. Ядосвам се когато объркам текст, който по принцип знам. Почти всеки път ми се случва на сцената. От всеки образ се стремя да науча по нещо. Интересно е усещането и си е предизвикателство да влезеш в различен образ. Не съжалявам, че се навих да участвам, въпреки многото трудни моменти. Повечето ми женски образи бяха твърде далеч от мен. Има участници които много добре се справят с имитациите, но за мен не е много свойствено“, коментира участията си победителят.

"Има някой песни, които са твърде далеч от мен. Опитвам се да се подготвя. Слушам ги много и работим по тях с Етиен. Но когато една песен е далеч от натюрела ти, няма значение колко грим са ти сложили, трудно ще влезеш в нея. Пътят към добрата имитация е да се потопиш в нея. Мен постоянно ме тегли към импровизации. Следващата ми имитация е на "Red Hot Chili Peppers“. Това е група, която слушам от малък и има магия. Но проблемът е, че съм запомнил от малък едни фрази, които нямат нищо общо с текста. Затова сега започвам да уча текста на песента, разказва Христо Петков.

"Започнах репетиции в Народния театър с Галин Стоев по една пиеса "Хага“. Много е интересна и темата й е актуална, нещо като политическа сатира, разказва  за предстоящите си проекти в театъра актьорът.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: