Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария и Миро смениха къщата, било ги срам от съседите заради побоя?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:37 / 07.05.2023Коментари (0)327
©
Мара Отварачката се покри от срам след побоя над нея от мъжа й Мирослав Соколов. Фолкзвездата явно се срамува, че се е разчуло, че любимият й Миро Дзвера периодично я пошляпва. Миньончето не се притеснява от шамарите и от факта, че се е върнала при насилника, а от това, че всички вече знаят, че периодически яде пердах. 

Мария е зарязала дори щерка си Марая, която години наред всеки ден караше и прибираше от училище. Всяка сутрин заралийката пускаше клипчета как шофира в ранните утринни часове. Около 15,30 часа пък публикуваше видеа как си тръгва от Англо-американското училище в Панчарево.

От месец изпълнителката на "Спомен" не се е вясвала в школото, защото не иска да привлича вниманието към себе си. Тя е поверила Марая на грижите на майка си Йорданка и чака да отшуми скандала от побоя. Брюнетката дори смени цвета на косата си и стана огнена червенокоска, защото иска да не я разпознават.

Както "Уикенд" писа, семейство Отварачкови дори се изнесоха от семейния им апартамент и си наеха луксозна къща, защото нямат очи да погледнат съседите си, които съвестно извикаха полиция, когато чуха Миро да пребива Мария. Певицата избра луксозния живот и шамарите пред достойнството и сега си носи кръста за този избор. Феновете на звездата се молят да не се стигне до някоя трагедия при пиянски среднощен изблик на Дзвера. Той, разбира се, се кълне, че никога не й е посягал.

Мария плаща по 50 000 лева на година за училището на Марая, защото иска да е изучена, за разлика от нея. Школото избра доведеният й дядо Добромир Гущеров, когато Отварачката беше съпруга на сина му Християн. Певицата се жалваше след развода с милионера, че няма пари да плати училището на единствената си наследница. Чалага изпълнителката често хвали гарджето си, което знае перфектен английски, но не и български.

В школото изучават само езика на Шекспир и Марая има проблеми с родната реч. Тя често пише "кАде" и "съжЕлявам", а "незнам" дори няма да го коментираме. Заралийката пръска луди пари за образованието на красивата си щерка, но самата тя не й дава добър пример, защото е жертва на домашен тормоз, но си търпи. Така детето изгражда грешна представа за любовта, връзките и побоищата.

Утре Марая най-вероятно няма да вижда нищо нередно в това да търпи шамари в замаяна на "Гучи" и "Шанел", защото го е видяла от мама. Преди десетина дни Мария беше изловена и как си изхвърля боклуците на земята, до скъпото им "Ламборгини". Заради такива като Отварачката, които не зачитат кофите за боклук, се налага да има кампании, за да изчистим България за един ден...

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: