Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Прекали ли с Photoshop Алла Пугачова?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:13 / 20.04.2023Коментари (0)381
Алла Пугачова сподели нова снимка с последователите си в социалните мрежи, но тя предизвика огромни дебати относно външността на примадоната на руската естрада.

След като се премести в Израел, тя започна да публикува лични снимки в мрежата много по-рядко и да споделя моменти от живота си с феновете. Всичко това се дължи на факта, че след заминаването, вълна от негативизъм удари певицата и нейното семейство. Тогава много фенове обвиниха Алла в предателство.

Пугачова се опитва да не реагира на подобни коментари и публикува на страницата само най-атрактивните и абстрахирани снимки от живота си в чужбина.

Една от тези снимки Дивата сподели в мрежата, показвайки лицето си в близък план. На него Пугачева е с гладка, тонизирана кожа, върху която всички промени, свързани с възрастта, буквално липсват. Деликатният грим и акцентът върху устните под формата на опушено розово червило придават на Алла свежест и дори я "подмладяват с няколко десетилетия“.

С тази снимка певицата искаше да изрази своята благодарност към всички фенове, които я поздравиха за рождения й ден на 15 април. Тя стана на 74 години.

"Благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден. Пожелавам ви здраве, благополучие, вярност към вашите надежди и мечти“, сподели развълнувано певицата в мрежата.

Феновете веднага реагираха на снимката, отбелязвайки, че Пугачова изглежда напълно неестествена на нея. А някои директно я обвиниха, че е прекалила с Photoshop или разкрасителните процедури.

"Защо ви е тази нелепа и неестествена снимка. Самата вие веднъж казахте: "Да, аз съм стара. И не мога да направя нищо по въпроса." Би трябвало да носите старостта си с достойнство, а не да се превръщате в това чудовище на снимката, в което дори е невъзможно да се разпознае Примадоната “, не пести нищо един от абонатите на Пугачова.

Има и такива, които започват да защитават певицата, отбелязвайки, че коя жена не иска да остане винаги красива и да изглежда млада. Следователно не е правилно да осъждаме Пугачова за ретуширане или ползването на пластична хирургия.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: