Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Феновете на "Ергенът" ще станат свидетели на много страст и обрати през тази седмица
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:33 / 28.03.2023Коментари (0)531
©
Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени със страст, интриги и невиждани до този момент обрати.

В сряда вечер (29 март) от 21:00 ч. зрителите на bTV ще станат свидетели на поредната забавна групова среща, в която момичетата ще играят "шах за съвместимост“ в компанията на Евгени. Дамите ще трябва да отговарят на различни въпроси, а "царица“ ще стане тази, която първа успее да стигне до харизматичния "ерген“. Момичетата ще разполагат и с ходове, с които ще могат да връщат претендентките си в начална позиция, а възползвалите се ще дадат повод за поредното грандиозно пререкание в имението на любовта.

В същото време Евгени ще отведе своята "царица“ на романтично уединение под открито небе. Двамата ще поговорят открито относно нагласите си в любовта, а дали дамата ще получи роза още по време на усамотението, предстои да разберем. По време на вечерния коктейл музикантът за пръв път ще се осмели да разкаже за своя предишна връзка и ще направи признание, с което ясно ще очертае какви са качествата, които не би толерирал у бъдещата си половинка.

Зрителите ще станат свидетели и на ответната реакция на една от претендентките, която усеща, че Евгени я пренебрегва и не харесва подхода ѝ. Емоциите ще вземат връх, след като "ергенът“ дори не забелязва подаръка, който тя е подготвила специално за него, а ситуацията в имението ще стане още по-напечена, след като между двата враждуващи лагера избухва невиждан досега скандал. В края на вечерта е ред за сензационна Церемония на розата, в която Евгени ще предприеме безпрецедентен ход.

В четвъртък вечер (30 март) музикантът буквално ще нахлуе в имението, за да "отвлече“ една от дамите, с която за пръв път ще имат възможност за романтично уединение. "Похитената“ девойка далеч няма да се противи, а ще се остави в ръцете на виртуоза, който ще я отведе с колата си на едни от най-красивите кътчета на омайното Средиземноморие. Срещата ще бъде белязана от рекорден брой целувки, а Евгени ще изненада избраницата си с подарък, който ще предизвика противоречиви реакции от страна на останалите участнички по време на вечерния коктейл.

Зрителите ще станат свидетели още на откровен разговор между Елена и Айлин, както и на разрив в отношенията между един от лагерите в имението.

В края на вечерта е време за поредната Церемония, в която предстои да видим една от най-емоционалните раздели до този момент.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: